Saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya'dan radikal karar! Tamamen değişiyor...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Etiler'de oturduğu siteye girerken saldırıya uğradı. Takıntılı hayranı, oyuncunun içinde bulunduğu araca tekme attı. Güzel oyuncu olaydan sonra arabasını ve evini değiştiriyor.

Bir dönem Medcezir dizisiyle sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam korku dolu anlar yaşadı.  Serenay Sarıkaya, aracıyla evine girerken saldırıya uğradı. Serenay Sarıkaya, yaşanan tatsız olayın ardından harekete geçti.

Ünlü isim, evini ve arabasını değiştime kararı aldı. Anadolu yakasından ev bakan Serenay Sarıkaya'nın, özel güvenliği olan siteli bir yere taşınacağı öğrenildi. Ayrıca sabah saatlerinde polis ekipleri, 29 yaşındaki oyuncunun evine giderek kendisinden takıntılı hayranıyla ilgili bilgi aldı. 

KADES UYGULAMASINI ANLATTI

Serenay Sarıkaya, yaşanan üzücü olayın ardından harekete geçti. Sarıkaya, sosyal medya hesabından, kendisine yardımcı olan komiserlere teşekkür ederek, her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiğini ifade etti. Oyuncu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Son günlerde basına da yansıyan ve geçtiğimiz birkaç aylık süre boyunca bana, iş arkadaşlarıma, yakın çevreme zarar verme eğiliminde olan, korku dolu anlar yaşatan, tehdit eden ve psikolojik baskı yaratan şahısla ilgili emniyet teşkilatımızın olaya müdahale etmesi ve konuyu adli birimlere taşıması sonucu mahkeme tarafından bir karara varıldı."

NE OLMUŞTU?

Sarıkaya'nın şoförünün kullandığı araç eve giriş yapmak üzereyken takıntılı hayranı olduğu düşünülen bir genç tarafından tekmelendi. Çok ağır küfürlerle saldırıya uğrayan Sarıkaya'nın şoförü durmak yerine direkt siteye giriş yaptı.

Sarıkaya, olay sonrasında ise Etiler Karakolu'na gidip şikayette bulundu. Saldırıda bulunan kişinin Serenay Sarıkaya'ya takıntılı olduğu ve sürekli adım adım takip edip taciz ettiği öğrenildi.

İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI:

Oyuncu dün Maslak’taydı.  Konuya dair sorulara "Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyordu Ama evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim" dedi.

Sarıkaya, "O şahsı hiç tanımıyorum. Ofisime de saldırmış. Araçlara zarar verip korku dolu anlar yaşatmıştı. Geçen akşam da yardımcım Fatih Bey’e saldırdı. Şikayet ettik" dedi.

Atilla Saral, İstanbul'da tam 8.5 saat uçakta mahsur kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Atilla Saral, İstanbul'da tam 8.5 saat uçakta mahsur kaldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

mehmet 2 yıl önce

Açıklama yaparken hiç saldıraya uğramış hali varmıydı. Reklam yapıyor ne yapacağını şaşırdı kadına talep yok yaşlı adamlarla bile şansını denedi yinede olmadı.

gariban 2 yıl önce

şöhretin bedeli. şöhret zehirli baldır insanı insana kul ve köle yapar.

Fenasi Kerim 2 yıl önce

İyi olmuş. Daha beter ol.

Toplam 1 beğeni