Kırmızı Oda'nın final tarihi belli oldu! Binnur Kaya'dan veda paylaşımı

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosuna yeniden dahil olan Erkan Petekkaya, reytinglerdeki düşüşlere engel olamadı. 61. bölümde final yapma kararı alan fenomen dizinin başrol oyuncusu Binnur Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu bu cuma noktalıyoruz. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların fenomen dizisi "Kırmızı Oda", 61. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizide "Doktor Hanım" rolüyle gönüllere taht kuran oyuncu Binnur Kaya, sosyal medya hesabından veda paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61'inci bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle."

İşte Kırmızı Oda'nın 61. bölüm final fragmanı:

NE OLMUŞTU?

TV8 ekranlarını kasıp kavuran fenomen dizi Kırmızı Oda, yeni sezonda bekleneni karşılayamayınca Acun Ilıcalı diziye ara verileceğini açıklamıştı. Reytinglerde ilk 10'a bile giremeyen dizinin izlenmesini yükseltmek için Erkan Petekkaya'yla anlaşma sağlanmıştı.

İddialara göre; "Delikanlı Sadi" rolünü oynayan Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda'ya geri dönmesi reytinglerde bir yükselmeye sebep olmadı. Dramatik sahnelere rağmen ilk bölümlerdeki başarısını yakalayamayan dizinin final yapacağı öğrenildi.

Pandemi döneminde reyting sıralamalarında üst sıralara yükselen dizinin bekleneni karşılaşamaması sebebiyle 61.bölümde ekranlara veda edecek.

ERKAN PETEKKAYA DÖNMÜŞTÜ!

Daha önce dizide oynadığı "Sadi" karakteriyle büyük beğeni toplayan Petekkaya, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'yı hedef alınca diziden ayrılmasına karar verilmişti. Ünlü oyuncunun paylaşımları karşısında dizideki rolünü iptal eden Ilıcalı, reytinglerdeki düşüş nedeniyle geri adım attı. 

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'nın 58.bölümünden itibaren Petekkaya'nın yanı sıra "Nazgül" karakteriyle Melis Birkan'ın da kadroya dahil olacağı öğrenildi. Bir döneme damga vuran "Issız Adam" filminde "Ada" karakterini oynayan Melis Birkan'ın Kırmızı Oda'daki hikayesi izleyenler tarafından merak konusu haline geldi.

Arda Turan'dan şaşırtan futbol açıklaması! 'Danışıp öyle karar vermek lazım'

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan'dan şaşırtan futbol açıklaması! 'Danışıp öyle karar vermek lazım'
Yaşar Alptekin cenaze programını açıkladı! Duyanlar şaşkına döndü

İLİŞKİLİ HABER

Yaşar Alptekin cenaze programını açıkladı! Duyanlar şaşkına döndü
Cennet Mahallesi dizisinin çekimlerinin yapıldığı tarihi ev rekor fiyata satıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi dizisinin çekimlerinin yapıldığı tarihi ev rekor fiyata satıldı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

mert 2 yıl önce

Gayrımeşru ilişkileri (zinayı) normal hatta güzel gösteren bu dizi yayından kalktığı için seviniyorum.İnşaAllah, darısı buna benzer dizilere ve filimlere.

Turan 2 yıl önce

sadece dramla bir yere kadar.

Nazlı 2 yıl önce

Her kanalda bir psikolojik film aynı yazarın Allahu alem bunun altındada bir çapanoğlu çıkmaz inşaAllah kadın ön planda hep depresif artık izlrmiyorum farkında olmadan onlar gibi hereket eder olduk kaç bölüm olmuş yeterzaten uzatmanın anlamı ne

Toplam 2 beğeni

hakan 2 yıl önce

kırmızı oda, izlenme oranları düşünce delikanlı Sadi' ye kaldı. vah vah vah!

Toplam 1 beğeni

ahahahha 2 yıl önce

Bu para çok tehlikeli bir şey, aynı günümüz siyasetine benziyor :)

Cancağızım 2 yıl önce

Siyaseti değil insanların ahlâkını edebini sorgula, din iman para olmuş.

Yorumların Tümünü Okuyun