9 aylık hamile olan Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Sonunda bebek göründü...

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Başak Dizer, balkonda poz verdi. 9 aylık hamile olan Dizer'in karnı burnunda paylaşımı ise sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında dünya evine giren stil danışmanı Başak Dizer'in mutlu beraberliklerinin ardından bebek bekledikleri haberi gelmişti. İddiaları doğrulayan çift bu haber karşısında Dizer, "Çok heyecanlı ve mutluyuz" demişti.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin çocuklarının ismi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İkilinin, oğullarına 'Kurt Efe' adını verecekleri ortaya çıkmıştı. 2014 yılında 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Kurt Seyit' karakterine hayat veren Tatlıtuğ'un, başrolü Farah Zeynep Abdullah'la paylaştığı projeden esinlendiği konuşuluyor.

BEBEK GÖRÜNDÜ

Şimdilerde 9 aylık hamile olan Dizer, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla ilgi odağı oldu. Son halini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü ismin büyüyen karnıyla verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu.

Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile sık sık paylaşım yapan Başak Dizer bu son karesini 'Seni beklerken…' notuyla paylaştı. Bu paylaşımı sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

başak dizer karnı burnunda poz

başak dizer karnı burnunda poz

Nisan ayının son haftasında Maslak'ta özel bir hastanede Kurt Efe’yi kucağına almaya hazırlanan Başak Dizer Tatlıtuğ, önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Doğumuna sayılı günler kalan 45 yaşındaki stil danışmanı, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Dizer, sağlığının gayet yerinde olduğunu belirterek, "Bir şey söylemeyeyim. Daha önce açıklamaları yaptım, ne söyleyeyim şimdi? İyiyim ve heyecanlıyız” demekle yetindi.

Hazal Kaya'dan açıklama! Eşi Ali Atay saç ektirdi mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan açıklama! Eşi Ali Atay saç ektirdi mi?
Demet Özdemir paraya kıydı! Küpelerine 20 Bin 500 TL ödedi

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir paraya kıydı! Küpelerine 20 Bin 500 TL ödedi
Spencer'ın Prenses Diana'sı Kristen Stewart yeni projesiyle gündemde!

İLİŞKİLİ HABER

Spencer'ın Prenses Diana'sı Kristen Stewart yeni projesiyle gündemde!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0