Uğur Işılak'tan İstanbul'u karlar altında bırakan Ekrem İmamoğlu'na balon benzetmesi!

2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Seçilen Ekrem İmamoğlu, yaklaşık 2 yıldır İstanbul'u neredeyse 20 yıl geriye götürdü. Son olarak geçtiğimiz günlerde İstanbulluya kar krizi yaşatan İmamoğlu'na Uğur Işılak'tan balon benzetmesi geldi. Işılak'ın paylaşımına anına beğeni ve yorum yağdı.

Yaklaşık 2 haftadır meteoroloji uzmanları İstanbul'a Sibirya'dan soğuk hava dalgası geleceği uyarıları yapıldı. Hem rüzgar hem de kar uyarılarına rağmen dünyanın en dikkat çekici ve metropol seçilen şehirlerinden biri olan İstanbul felaketi yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ihmalkarlığı yüzünden kar yağışı nedeniyle İstanbullular bir geceyi sokaklarda caddelerde geçirdi.

istanbul da kar

istanbul da kar

TEM yolunda bile yolun karla kaplanması nedeniyle yaşanan skandalın üzerine İmamoğlu'nun fıkra gibi açıklamaları vatandaşı çileden çıkardı. Sosyal medyadan yağan tepkiler arasında usta sanatçı Uğur Işılak'ın Balon benzetmesine beğeni yağdı. Işılak sosyal medyadan "Her balon patlar ve çıkardığı ses, içindeki hava miktarıncadır. Patlama şiddetliyse fazla şişirildiğine delalettir" notunu yazdı.

İSTANBUL BİR GECEDE 20 YIL GERİYE GİTTİ!

Işılak'ın bu benzetmesi akıllara İmamoğlu'nun seçim süreci boyunca verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getirmemesini getirdi. Yaklaşık 2 yıldır hem ulaşım hem çevresel eksikliklere son olarak kar krizi geldi. Normal bir yağış olmasına rağmen çevrede herhangi bir önlem alınmaması İstanbul'u karlar altında bıraktı.

FAZIL SAY'IN SAVUNMAK İÇİN (!) SAVUNMASI!

fazıl say

fazıl say

Ayrıca usta sanatçının bu sözlerini bazı hayranları Ekrem İmamoğlu'nun hatasına rağmen desteklemeye çalışan Fazıl Say'ın paylaşımlarına da atıfta bulunduğunu iddia etti.

Ebru Şallı vefat eden oğlu Pars'ı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı vefat eden oğlu Pars'ı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!
Yasemin Yalçın'dan özel hayatıyla ilgili samimi itiraflar!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Yalçın'dan özel hayatıyla ilgili samimi itiraflar!

BİR YORUM YAPIN 0