Ünlü oyuncu Özge Özder takipçisini öyle bir böyle ifşa etti! ‘Geç kaldın kardeş’

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derya karakteriyle çok sevilen Özge Özder sosyal medyadan kendisiyle tanışmak istediğini söyleyen kişiyi ifşa etti.

Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Özge Özder, geçtiğimiz yıl kızı Eva Luna'yı kucağına almıştı. Geçtiğimiz günlerde kızı Eve Luna için şarkı yapan Özder sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Güzeş oyuncu Instagram hesabından kendisiyle tanışmak istediğini söyleyen kişiyi ifşa etti.

özge özderin takipçisine verdiği yanıt

özge özderin takipçisine verdiği yanıt

Oyuncu, Hamit adlı kullanıcıdan "34 yaşındayım. Yalova'dayım. Siz?" diye gelen mesajı, "Gerçekten insan inanmak istemiyor varlığınıza.

Aşkım kısmetim çıktı koş" yazarak eşi Sinan Güleryüz'ü etiketledi. Özder'in müzisyen eşi de "Çocuğu da yaptık, geç kaldın kardeş" yorumunda bulundu.

ÖZGE ÖZDER KIZINA DOĞUM GÜNÜNDE ŞARKI YAZDI

Öte yandan; Özge Özder, müzisyen eşi Sinan Güleryüz ve kızları Luna ile Akmerkez'de alışveriş turundaydı. Güleryüz, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde şarkı müjdesi verdi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0