Müge Anlı canlı yayından çıkıp trafiği görünce soluğu helikopter pistinde aldı!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Müge Anlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü sunucu son olarak helikopter pistinde çekildiği fotoğrafla hayranlarından beğeni topladı.

Yıllardır Türk Televizyonlarının sevilen isimlerinden biri haline gelen Müge Anlı, geçtiğimiz aylarda kendisine sosyal medya hesabı açarak hayranlarını sevindirmişti. Her paylaşımıyla olay olan Anlı, son paylaşımıyla ilgi odağı haline geldi. 

Müge Anlı

Müge Anlı

Canlı yayından çıkıp trafiğe yakalanan ünlü sunucu, helikopter pistinde saçlarını savurarak çekildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. "Trafik var dediler" notunu düştüğü karelerini Instagram hesabından paylaşan Anlı'ya ünlü isimlerden de yorum geldi. 

Müge Anlı ınstagram

Müge Anlı ınstagram

Yakın arkadaşının pozlarını gören Şenay Düdek de hemen fotoğrafın altına "Vallahi tövbe tövbe sen istersen uçarsın da ablam. Fenomen olmak böyle bir şey cancağızım" yorumunu düştü. Suzan Kardeş ise paylaşıma "O saçlarını seveyim senin" şeklinde mesaj yazdı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0