Alzheimer olduğu söylenmişti! 75 yaşındaki Muazzez Abacı’nın son hali ortaya çıktı!

Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’dan Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu iddia edilmişti. Usta sanatçı Muazzez Abacı'nın son hali ortaya çıktı. Yakın dostu özel bir paylaşımda bulundu.

Son dönemde hakkında "Alzheimer oldu" iddiaları ortaya atılan Muazzez Abacı'nın 'nın son hali ortaya çıktı. Sanatçının yakın bir arkadaşı, Abacı'nın doğum gününe özel bir paylaşımda bulunarak ünlü ismin son halini sosyal medyada yayınladı.

Ünlü ismin arkadaşı paylaşımın altına ise "Can Abacı ne güzel bir gün geçti... Varlığınla güzelleşti her anımız. İyi ki doğdun" notu ekledi.

muazzez abacı son hali

muazzez abacı son hali

Abacı'nın son halini gören sosyal medya kullanıcıları 'Acımasız yıllar' yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

75 yaşındaki usta isimden hakkında çıkan Alzheimer oldu haberlerine yalanlama geldi. Abacı'dan sürpriz bir video geldi. Abacı, Talat Er'in 54. yaş gününü kutladı. Pasta keserken duygu dolu anlar yaşayan Er'e, "Türkiye radyolarının değerli keman üstadı Talat Er, sana hayırlı doğum günleri, çok iyi yıllar, çok mutlu, çok sağlıklı yıllar diliyorum. Canım arkadaşım, benim değerli keman üstadım, Allah feyzini arttırsın, seni çok seviyorum güzel kardeşim." ifadelerini kullandı. Talat Er ise bu özel videoyu Instagram adresinden takipçileri ile paylaştı. Usta sanatçı bu video ile hakkında çıkan iddiaları son noktayı koydu.

Sanat dünyasının sevilen ismi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu ses sanatçısı ve yazar Onur Akay tarafından iddia edildi.

Akay açıklamasında, “Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

muazzez abacı alzheimer teşhisi

muazzez abacı alzheimer teşhisi

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Önceki gün çıkan “Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu” şeklindeki iddialara usta sanatçıdan tepki geldi.

Pandemi nedeniyle iki yıldır psikiyatri uzmanı olan kızı Saba Abacı’nın yanında Amerika’da kalan sanatçı, sağlığının yerinde olduğunu söyleyerek, "Aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok. Sadece ülkemi ve dostlarımı özledim. Bu iğrenç ve yalan haberi okuyup endişelenen tüm dostlarıma ve sevenlerime selam gönderiyorum" dedi.

 Abacı, yaptığı açıklamada Türkiye’ye döndükten sonra stüdyoya gireceğini de müjdeleyerek, "Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olacak. Güzel bir projeye imzamı atacağım" diye konuştu.

74 yaşındaki sanatçı, Alzheimer olmak için genç olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Öyle bir şey yok, daha çok gencim. Saba da bana çok iyi bakıyor. Benden daha çok sesime iyi bakıyor. Bakımım iyi, hiçbir sıkıntı yok" dedi.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Türk Sanat Müziğinin yaşayan en büyük seslerinden Muazzez Abacı'nın menajeri, çıkan haberlerin doğru olmadığını, kızıyla Amerika'da yaşayan sanatçının Türkiye'ye gelip yeni albüm okuyacağını açıkladı. Menajerinin yaptığı açıklama şu şekilde;

Ünlü sanatçı Muazzez Abacı, avukatı Aydın Kurban’a yetki verdi. Abacı'nın ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a tazminat davası açtığı öğrenildi.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Reyhan 1 yıl önce

Bu alzaymirda iyiki çıktı yani herkeside alzaymir yaptınız abacı gelsin şarkilarini söylesin ozledik

Pöh 2 yıl önce

Ah onur yüreğime indirdin

Çapanoğlu 2 yıl önce

Bu Onur Akay denen Efendi habire Felaket Tellallığı yapıyor, Milleti üzüp geriyor.

Kemal 2 yıl önce

Stüdyoya girecekmiş bundan daha iyi reklam mı olur unutmuştuk hatırlattı kendini danışıklı dövüş

Ayşe Nur 2 yıl önce

Değilse değildir insanlara iftira atmanın bir manası yok . Kendini iyi hissediyorsa iyidir , zamanı durduramıyorsun ama , herkeste alzaymır olacak diye bir şey yok .

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun