Selami Şahin'in  eşinden trafik kazası geçiren oğlu Emirhan Şahin paylaşımı!

Türk müziğinin önemli sanatçılarından Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin, geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla beraber bir kazaya karıştı. Yaralanan Şahin'in sağlık durumu ise merak konusu olmuştu. Didem Şahin, oğlunun sağlık durumu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Emirhan Şahin'in ve 3 arkadaşının sevk edildikleri hastanelerden mutlu haber geldi. Ağır yaralanan arkadaşların durumlarının iyi olduğunu Emirhan Şahin'in annesi paylaşıldı. Şahin'e göğüs tüpü takıldı. Diğer arkadaşı Celal Gökhan Güldal'in ise ayak bileği kırıldığı için ameliyat oldu. Gençlerin sağlık durumu hakkında paylaşım yapan Didem Şahin, sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. 

didem şahin paylaşımı

didem şahin paylaşımı

TRAFİK KAZASI NASIL OLMUŞTU?

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu aralarında sanatçı Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin'in de bulunduğu 4 kişi yaralandı. 

selami şahin ve ailesi

selami şahin ve ailesi

Kürşat Ö'nün kullandığı minibüs, İzmir-İstanbul Otoyolu Turgutlu geçişindeki Hamzabeyli mevkisinde önünde seyreden Mazlum S. idaresindeki kamyonetle çarpıştı.

kaza anı

kaza anı

Kazada savrulan araçlar bariyerlere çarptı, kamyonet devrildi. Minibüs sürücüsü Kürşat Ö. ile yolcular Andreas Rangavis, Celal Gökhan Güldal ve sanatçı Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin, ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sağlık sorunları nedeniyle oyunculuğu bırakan Bruce Willis'ten şaşırtan hamle!

İLİŞKİLİ HABER

Sağlık sorunları nedeniyle oyunculuğu bırakan Bruce Willis'ten şaşırtan hamle!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0