Bülent Ersoy yine yaptı yapacağını! Oteli çok beğenince kral dairesine servet ödedi

Lüks harcamalarıyla gündeme gelen Bülent Ersoy'un geçtiğimiz günlerde iftar menüsü sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Ersoy şimdi de plaj ve oteli beğenince Bodrum D Plaj'ın sezon boyunca kral odasını özel olarak kapattı.

Son dönemde her hareketiyle gündem olan Bülent Ersoy, geçtiğimiz hafta iftar için gittiği Bodrum'daki oteli çok beğenince kesenin ağzını açtı. Yaz sezonunu Bodrum'da geçirme kararı alan Ersoy, yine tartışmalara yol açacak bir harcamaya imza attı.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

İftar yaptığı otelden ve plajından memnun kalan ünlü şarkıcı Bodrum D Plaj'ın sezon boyunca kral odasını kapattırdı.

BÜLENT ERSOY'U İFTAR SOFRASI SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI ÇİLEDEN ÇIKARDI!

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam bir arkadaşıyla birlikte Anadolu Hisarı'nda bulunan bir balıkçıda iftar yaptı. Havyar, ıstakoz, kalamar, lakerda gibi birçok deniz mahsülünün yer aldığı masanın gösteriş ve abartısı sosyal medya kullanıcıları öfkelendirdi.

Bülent Ersoy iftar sofrası

Bülent Ersoy iftar sofrası

Sadece iki kişi için hazırlanan ve Ramazan'ın anlamına aykırı olan masayı gören birçok kişi "İhtiyacı olana iftar verseydiniz daha makbule geçerdi", "Yiyecek sıcak bir kase çorba bulamayanlar var" ve "Bu kadar aç insan varken böyle sofra donatmaya utanmıyor mu?" gibi yorumlarda bulundu. 

Bülent Ersoy sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

Bülent Ersoy sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

İsminiz 1 yıl önce

Abartılı bir yazı. Bülent beyin sofrası hiç de gösterişli falan değil. Oldukça sade ve aynı sofrayı her gün on binlerce insan restoranlarda sipariş ediyor. Ayrıca, yazlık otellerde kral dairesi falan ne gezer? Kral daireleri sadece başlıca şehirlerin başlıca otellerinde bulunur.

Nese 1 yıl önce

Bülent hanım kendisi kazanıyor kendisi yiyor. Haram yemiyor ya. Ne kiskancsiniz. Sizde kazanın sizde yiyin. Ayrıca bildiğim kadarıyla Bülent hanım çok yardımsever bir insan.

Toplam 3 beğeni

WWW 1 yıl önce

Fakirin hakkı olan zekatı ne kadar verdi acaba onu da paylaşsaydı.

Toplam 2 beğeni

Dobra 1 yıl önce

Bu ünlülerin yaşam tarzını bilemeyiz, belkide çok yardım ediyodurlar, bizim insanımız kapıya gelene bir lira bile vermez, yediğini içtiğini hediyesini herşeyini paylaşır, malesef bu bizim Türk kadınında çok var, erkekler eleştiri yapmadan önce annenizin kız kardeşleriniz, eşinizin hayat tarzına bakın. Ölçüp biçerek yorumlar yapınız.

Toplam 1 beğeni

Elif 1 yıl önce

Adam iştahlı bizene,masadada öyle zengin menü yok, yumurtaları süslemişler, bizim Türk milleti iftarda misafirin önüne bunları koysa, bir yıl konuşup o masaya gülerler,

Rifat 1 yıl önce

Kazanip yer kimene yardim ettiginede inaniyorum

Yorumların Tümünü Okuyun