Ajda Pekkan Kıbrıs'taki evlerini vinçle gezdi!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Kıbrıs'tan iki tane karşılıklı teras daire satın aldı. Satın aldığı daireleri görmeye giden Pekkan, dairenin inşaatını vinçle gezdi.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda daha önce hiç toplu taşıma aracı kullanmadığını dile getiren Ajda Pekkan, vinçle gezintiye çıktı. Kıbrıs'tan iki karşılıklı teras daire satın alan ünlü şarkıcı, inşaat halindeki evlerini görmek için vinçle yukarı çıktı.

Ajda Pekkan vinçle evini gezdi

Ajda Pekkan vinçle evini gezdi

Vinçle dairesini gezen ünlü ismi gören hayranları o anları videoya çekerek sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Yatırımlarıyla adından söz ettiren Pekkan'ın vinçle gezdiği anlar kısa sürede gündem oldu.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmer 1 yıl önce

Allah pekkan hanfendiye HİDAYET versin.