CZN Burak orucunu Mescid-i Aksa'da açtı!

"CZN Burak" olarak adını geniş kitlelere duyuran Şef Burak Özdemir, Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'ya giderek orucunu açtı. O anları "Rabbim kabul etsin" notuyla hayranlarının beğenisine sunan Özdemir, sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Şef Burak Özdemir, Ramazan ayı boyunca yaptığı yardımlarla hayranlarından takdir topladı. Geçtiğimiz günlerde Türk Kızılay'ı ile birlikte Mescid-i Aksa'da iftar programı düzenleyen Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya giderek orucunu diğer Müslümanlarla birlikte açan ünlü şef, o anları paylaşmayı ihmal etmedi. Dünyanın dört bir yanında tanınan fenomen şefin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

CZN Burak

CZN Burak

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0