Kate Middleton tarih yazmaya hazırlanıyor! Kraliçe'den askeri unvan alacak

2011 yılında Prens William ile evlenerek İngiliz Kraliyet Ailesine gelin giden Kate Middleton, İngiltere tarihine damga vuracak bir hediye almaya hazırlanıyor. İddialara göre; 96 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth, gelinini askeri bir unvanla gururlandıracak.

İngiliz Kraliyet Ailesinin örnek çiftlerinden Prens William ve Kate Middleton, dünya basınında parmakla gösteriliyor. 2011 yılında Prens William ile evlenerek Kraliyete gelin giden 3 çocuk annesi Cambridge Düşesi, saygılı tutumlarıyla Kraliçe II. Elizabeth'in gözüne girmeyi başardı. 

Prens William, eşi Kate Middleton ve çocukları

Prens William, eşi Kate Middleton ve çocukları

İddialara göre; Kraliçe II. Elizabeth yakın zamanda torununun eşi Kate Middleton'a askeri bir unvan verecek. İddialar doğrulanırsa Middleton, Kraliçe II. Elizabeth'ten tam 80 yıl sonra bu unvanı taşıyan ilk kadın olacak.

Kate Middleton

Kate Middleton

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Arda 1 yıl önce

Arda