Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konuğu Bahar Gelir!

Okan Bayülgen'in sunuculuğunu yaptığı ve her hafta birbirinden renkli isimlerin ağırlandığı 'Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konuğu, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Bahar Kapıda' programının başarılı sunucusu Bahar Gelir oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Okan Bayülgen'in sunumu ile her cumartesi gecesi Haber Global'de ekranlara gelen 'Uykusuzlar Kulübü' programında, birbirinden ünlü isimlerle bol kahkahalı saatler seyirci ile buluşuyor. 'Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları ise seyircide yine büyük bir merak uyandırdı. 

bahar gelir uykusuzlar kulübü

bahar gelir uykusuzlar kulübü

BAHAR GELİR, OKAN BAYÜLGEN'İN KONUĞU

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı 'Bahar Kapıda'nın eğlenceli ve içten sunucusu Bahar Gelir, bu hafta 'Uykusuzlar Kulübü'nün konuğu oluyor. "Bayan kahkaha" olarak anılmaya başlanan Bahar Gelir, bu hafta sonu yayınlanacak olan 'Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen ile eğlenceli ve samimi bir sohbete imza attı.

'Uykusuzlar Kulübü'ne bu hafta Bahar Gelir ile birlikte konuk olan isimler de seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Suzan Kardeş, Feride Hilal Akın, Şenay Gürler, Celal Kadri Kınoğlu, Özgün Çoban ve Nezaket Erden oldu. 

Programın duyurusunu sosyal medya hesabından yapan Bahar Gelir, şunları yazdı:

"Bu hafta 'Uykusuzlar Kulübü'nde sevgili Okan Bayülgen'in konuğu oluyorum. Şahane sohbet için Cumartesi 00:00'da Haber Global'de buluşalım canlarımız çok eğlendik"

BİR YORUM YAPIN 0