Yargı dizisinin yıldızı Uğur Aslan'dan şaşırtan itiraf: Kılıbık mıyım bilmiyorum ama...

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı'da oynadığı "Komiser Eren" karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Uğur Aslan, senarist eşi Sema Ergenekon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşinin evliliklerinde baskın olduğunu dile getiren Aslan, "Kılıbık mıyım bilmiyorum ama içine dönük biriyim" dedi.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen oyuncu Uğur Aslan, Yargı dizisindeki başarılı performansının yanı sıra "Afara" adlı eğlence programıyla da büyük beğeni topluyor.

Uğur Aslan ve Pınar Deniz Yargı dizisinden bir kare

Uğur Aslan ve Pınar Deniz Yargı dizisinden bir kare

Önceki gün Tolgahan Sayışman'ın başrolünde yer aldığı "Aynasız Haluk" filminin galasına katılan Aslan, hem meslek hayatı hem de özel yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Uğur Aslan

Uğur Aslan

"Tolgahan’ı desteklemeye geldim. O da benim Kanal D’deki 'Afara' programıma katılmıştı" diyen ünlü oyuncu reyting rekorları kıran Yargı dizisindeki rolü hakkında "Her bölüm biz de heyecanlanıyoruz, mesela Ceylin’i nasıl ve neden yakaladım? Merak içerisinde bekliyorum ben de" şeklinde konuştu.

Uğur Aslan Aynasız Haluk film galasına katıldı

Uğur Aslan Aynasız Haluk film galasına katıldı

"KILIBIK MIYIM BİLMİYORUM AMA KIRMAMAK İÇİN ALTTAN ALIRIM"

Konu Yargı’nın senaristi olan eşi Sema Ergenekon'a gelince, ünlü oyuncu eşinin senaryoyla ilgili ser verip sır vermediğini dile getirdi. Eşinin iş konusunda çok net bir çizgisi olduğunu belirten Aslan "Bana bile tüyo vermiyor. Kendisi çok baskın biridir işinde, eşi bile olsam söylemez bana. Sadece çok yorulduğum dönemde az rol yaz bana diye takılıyorum" dedi. Gazetecilerin "Eşiniz evlilikte de bu kadar baskın mı?" sorusuna yanıt veren Aslan "Baskın tabii. Kılıbık mıyım bilmiyorum ama içine dönük biriyim. Kendisini kırmamak için genelde alttan alırım" cevabıyla herkesi gülümsetti.

Uğur Aslan ve eşi Sema Ergenekon

Uğur Aslan ve eşi Sema Ergenekon

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 1 yıl önce

Kılıbıklık değil o sevdiği için kıramıyor Allah bir yastıkta kocatsın

Toplam 1 beğeni