Merve Özbey'den mutlu aile tablosu!

Geçtiğimiz hafta ikinci çocuklarını kucağına alan şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından tek çocuk değerlendirmesi yaptı. Özbey paylaşımını, kızı Elif Özüm'ün kardeşi Emir ile çekildiği fotoğrafla yaptı.

2020 yılında Kenan Koçak ile dünayevine giren şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl Elif Özüm adını verdiği kızlarını kucağına alarak ilk annelik heyecanını yaşamıştı. Özbey, geçtiğimiz hafta da ikinci çocuğu Emir'e kavuşmuştu. Sosyal medyada paylaşımlara doyamayan ünlü şarkıcı son olarak tek çocuk değerlendirmesi yaptı. Kızı Elif Özüm'ün kardeşini kucağında sevdiği anı fotoğraflayan Özbey, "Bir tek emzik krizimiz var" notunu yazdı.

Merve Özbeyin kızı Elif ve oğlu Emir

Merve Özbeyin kızı Elif ve oğlu Emir

"TEK ÇOCUK HİÇ ÇOCUKMUŞ"

Şarkıcı, kısa sürede yoğun ilgi gören fotoğrafın altına bir de, "Abla oldu. Her şeyin çok farkında. Saçını seviyor. Bu arada tek çocuk hiç çocukmuş, kesin bilgi yayabiliriz" notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Altunizade'de özel bir hastanede doğum yapan 34 yaşındaki şarkıcının ve oğlu Emir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan küçük Emir'in 48 santim boyunda, 2 kilo 810 gram olarak dünyaya geldiği belirtildi.

Merve Özbeyin doğuma günler kala yaptığı paylaşım

Merve Özbeyin doğuma günler kala yaptığı paylaşım

"DOĞUMA GÜNLER KALA"

Ünlü şarkıcı doğuma günler kala sosyal medya hesabından duygu dolu paylaşımda bulunmuştu.

NE OLMUŞTU?

İkinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey bayramın ikinci gününde Kıbrıs'ta çıktığı bir sahnede seslendirdiği şarkılarıyla kulakların pasını sildi. Kendisini dinlemeye gelen Özbey'in karnı dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim konser öncesi basın mensuplarından gelen soruları yanıtsız bırakmadı.

Merve Özbey Kıbrısta bir mekanda sahne aldı

Merve Özbey Kıbrısta bir mekanda sahne aldı

"BU BAYRAM AKLIM ONDA KALDI"

Geçtiğimiz yıl kızı Elif'i kucağına alarak annelik duygusunu tadan Özbey, "Seyircilerimiz için güzel bir konser hazırladık, umarım onlar da keyif alır. Önceki bayramda Elif çok küçüktü. Ne olduğunu çok anlayamadık. Bu bayramda aklım onda kaldı. Babaannesine bıraktık. Yorulmasını istemedik" şeklinde konuştu.

Merve ÖzbeyİLİŞKİLİ HABERMerve Özbey'in büyük telaşesi

"İSMİNİ BABASI KOYACAK"

Karnı burnunda hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı ikinci bebeğinin ismi hakkında da konuştu. Özbey, "İsim için seçenekler var mı?" sorusunu, "Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan'a bıraktım. O da şu anda biraz kararsız" şeklinde yanıtladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan ilk kez sahne aldı! Sesiyle hayranlarını mest etti​

Kıvanç Tatlıtuğ New York sokaklarında tozu dumana kattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ New York sokaklarında tozu dumana kattı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0