Türkan Şoray'a ne oldu? Kızı Yağmur Ünal açıkladı...

Kuruçeşme'de objektiflere yansıyan Yağmur Ünal, basın mensuplarına annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal sosyal medya gündeminden düşmüyor. Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur Ünal, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden 37 yaşındaki Yağmur Ünal, "Arkadaşımın doğum günü vardı, onun için geldim." dedi.

Oyunculuk deneyimi de yaşayan Yağmur Ünal’a muhabirler, "Oyunculuğu tamamen bıraktınız mı?" sorusunu yöneltti.

Ünlü isim, konuyla alakalı, "Ben oyuncu değilim ki... Sadece bir kere oynadım, yapım tarafındayım ben. Hatta yaz sezonuna yeni bir dizimiz başlayacak, onunla uğraşıyorum. Diğer dizimiz de sezon finali yapacak." açıklamasını yaptı.

"ANNEMİN SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ"

Gazetecilerin, "Anneniz Türkan Hanım’ın sağlık durumu nasıl? Beraber bir tatil planınız var mı?" sorusuna ise Ünal, "Annem gayet iyi. Bizim dizimiz başlayacağı için 1-2 günlük kaçabilirim sadece ama annem yazın tatile gidecek. Yer henüz belli değil, tatil için yer bakıyoruz." cevabını verdi.

Yeni evlenecekler dikkat! Düğünlerde takı sınırı kararı şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Yeni evlenecekler dikkat! Düğünlerde takı sınırı kararı şaşırttı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0