Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran Anneler Günü paylaşımı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, anneler günü için Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı. Sarıkaya'ya yapılan "Babası annesine çok çektirmiş" yorumu ise dikkat çekti.

'Lale Devri', 'Medcezir' ve 'Fi' dizileri ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya son olarak Burak Deniz ile 'Şahmaran' dizisinde yer alan Sarıkaya, şimdilerde 'Alice Müzikali' ile seyirci karşısına çıkıyor.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Sarıkaya, zaman zaman annesi Ümran Sarıkaya ile yaptığı paylaşımlarla annesine olan sevgisini gösteriyor.

Annesi ile adeta iki yakın arkadaş gibi olan ve tüm duygularını onunla paylaşan Serenay Sarıkaya, Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Sarıkaya'nın paylaşımına eklediği duygu dolu paylaşım hayranlarını derinden etkiledi.

Annesinin kucağında henüz bir bebekken çekilmiş karesinin, annesi ile olan en sevdiği kare olduğunu vurgulayan Sarıkaya duygulandırdı. Ünlü oyuncunun yazdığı açıklama şu şekilde oldu:

"Annemle en sevdiğim fotoğrafım. Senelerce apple watch’ımın arka planıydı bu fotoğraf. Anneeeeeeee diye bağırdığımda yavrummm diye dünyayı durduran kadın, en sevdiğim yol arkadaşım… İyi ki… Anneler günün kutlu olsun. Tüm annelerin, anne adaylarının, gönüllü annelerin, hayvan sahiplerinin, dünyayı daha yaşanası bir yer yapmak için çaba gösteren herkesin anneler günü kutlu olsun!! İyi ki varsınız…"

Emine Ün'ün kızını görenler resmen ayırt edemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün'ün kızını görenler resmen ayırt edemedi!

BİR YORUM YAPIN 0