Emine Ün'ün kızını görenler resmen ayırt edemedi!

İbrahim Erkal’la oynadığı Canısı filmiyle hafızalara kazınan Emine Ün, kızı Duru'nun fotoğrafını paylaşınca ortalık adeta karıştı.

Bir dönem ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Emine Ün son olarak kızı Duru ile pozunu paylaştı. Emine Ün'ün, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay ilgi odağı oldu.

Güzelliğiyle hayran bırakan Duru Kınay annesini bile gölgede bıraktı.

Emine Ün, kızı Duru ile paylaşımına "İyiki varsın benim deniz gözlüm canım kızım, bana bu duyguyu böylesine derin böylesine güzel yaşattığın için, Bu hayattaki en büyük hediyemsin sen" notunu düştü. 

Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran Anneler Günü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran Anneler Günü paylaşımı
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'i özledi!

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'i özledi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Cengiz 1 yıl önce

İkisi farklı kişi ama! Onu belirtelim. Arada ayna yok. Zaten kız beyaz giymiş. Anne mor.