Alişan ve Buse Varol'un ailesi arasında kriz giderek büyüyor!Buse Varol'un annesi devreye girdi

Ünlü şarkıcı Alişan'ın eşi güzel oyuncu Buse Varol ile geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın arası bozulmuştu. Son olarak Buse Varol'un annesi, Merve Tektaş'ı ve damadı Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ı takipten çıkardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 41 yaşında hayata veda eden Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, Alişan ve Buse Varol'un arasında soğuk rüzgarlara neden olmuştu. Daha sonra mutlu birlikteliklerine kavuşan Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni bir gelişmeler yaşanmaya devem ediyor. Buse Varol’un Alişan’ın merhum abisi Selçuk Tektaş’ın eşiyle arası açıldı. Buse Varol, Merve Tektaş’ı sosyal medya hesabından sildiği ortaya çıktı.

Merve Tektaş paylaşımıyla ağlattı! Alişan ve ailesi Selçuk TektaşİLİŞKİLİ HABERMerve Tektaş paylaşımıyla ağlattı! Alişan ve ailesi Selçuk Tektaş'ın doğum gününü kutladı

AİLENİN TÜM ÜYELERİNE SIÇRADI!

Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'ın arasındaki problemler, ailenin tüm üyelerine sıçradı. Buse Varol'un annesi Birsen Özgan, dünürüne karşı tavır aldı. Birsen Özgan, damadının annesi Suzan Tektaş'ı ve kızının eltisi Merve Tektaş'ı takipten çıkardı. 

Bu olay için sosyal medyada, "Çok güzel yapmış, çok bile dayandı ana kız bunlara" şeklinde yorumlar yapıldı. Bu konu hakkında Alişan hiçbir şey söylememeyi seçti.

 

NELER OLMUŞTU?

Alişan, "Onlar artık benim çocuklarım" dediği Selçuk Tektaş'ın çocuklarına sahip çıktı. İddialara göre Buse Varol, "Yeğenlerin ve yengenle ilgilen ama bizi de ihmal etme" diye Alişan'a uyarıda bulundu.

Alişan kardeşinin vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: ''Abim bizi öksüz bıraktın gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah'ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşallah."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!

Eşinin borçlarıyla başı dertte olan Hadise makyajsız görüntülendi! Yüzüğü dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin borçlarıyla başı dertte olan Hadise makyajsız görüntülendi! Yüzüğü dikkat çekti
Karadeniz'in sevilen sesi Kazım Koyuncu ölüm yıldönümünde anılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Karadeniz'in sevilen sesi Kazım Koyuncu ölüm yıldönümünde anılıyor!
Başından vurulan şarkıcı Mutlu Kaya'dan yardım çağrısı! "Beni öldürecek"

İLİŞKİLİ HABER

Başından vurulan şarkıcı Mutlu Kaya'dan yardım çağrısı! "Beni öldürecek"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0