Tüm kulüpler peşinde! Trabzonspor kutlamalarında sahne alan Demet Akalın'dan büyük patlama...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Trabzonspor'un şampiyonluk kutlaması için Trabzon Medical Park Stadı'nda sahne aldı. Taraftarlardan yoğun ilgi gören Akalın'a diğer futbol kulüplerinden teklif yağıyor.

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında taraftarların Demet Akalın'ın "Kulüp" parçasında coşması tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. FİFA'nın o anları resmi Twitter hesabından paylaşmasıyla ünlü şarkıcı gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. 

Demet Akalın

Demet Akalın

Trabzon Medical Park Stadyumu'nda gerçekleşen kutlamalarda sahne alan Akalın'a diğer futbol kulüplerinden de teklif yağmaya başladı. 21 Mayıs'ta Ankaragücü için, 11 Haziran'da da Konyaspor için sahne alacak olan ünlü şarkıcı kendisine olan yoğun ilgiye işaret ederek "Yetişemiyorum. Bütün kulüpler beni çıkarmak istiyor. Oturduğum yerden tekrar patladım" ifadelerini kullandı.

Demet Akalına futbol kulüplerinden teklif yağıyor

Demet Akalına futbol kulüplerinden teklif yağıyor

1 GECEDE EŞOFMAN DİKTİRMİŞTİ!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında Kulüp şarkısı çalışınca bu duruma sessiz kalmayarak "Keşke çağırsaydınız canlı söylerdim" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor şampiyonluk kutlaması

Trabzonspor şampiyonluk kutlaması

Bu çağrıya sessiz kalmayan taraftarlar ve kulüp, Akalın'ın Trabzon Medical Park Stadı'ndaki şampiyonluk kutlamasında sahne alması için harekete geçti. Heyecanla beklenen konserde taraftarlar Akalın'ın geçtiğimiz yıllarda poz verdiği Gucci marka bordo mavi eşofman takımını giymesini istedi. Ancak şarkıcı "Sponsordu, geri verdim" şeklinde konuşsa da taraftarın bu isteğini kırmadı ve bir gecede yepyeni bir tasarım diktirdi.

Demet Akalın Trabzonspor şampiyonluk kutlamasında bordo ve mavi eşofman giydi

Demet Akalın Trabzonspor şampiyonluk kutlamasında bordo ve mavi eşofman giydi

Tolga Çam imzalı bordo ve mavi eşofman takımıyla sahne alan Akalın'ın bu kıyafetinin bir gecede tasarlanıp dikildiği öğrenildi.

Demet Akalın şampiyonluk kutlaması

Demet Akalın şampiyonluk kutlaması

Kraliçe II. Elizabeth'in tahtta 70. yılı Platin Jübile etkinliğiyle kutlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'in tahtta 70. yılı Platin Jübile etkinliğiyle kutlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Rfs 1 yıl önce

Boşa para haram bence

Selim Ünal 1 yıl önce

Çok teşekkür ederiz demet Akalın sağ ol var ol

oflu 1 yıl önce

sesine emeğine sağlık