Hadise imaj değiştirdi! Bakın kime benzetildi

Sessiz sedasız iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise yeni imajıyla sosyal medyada oldu. Ünlü rapçi Murda ile ile ortak projesi 'İmdat' için klip çeken Hadise yeni imajını paylaştı. Ünlü popçunun yeni imajı ise Kardashian kardeşlerden Khloe Kardashian'a benzetildi.

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasızı dünyaevine giren Hadise saçlarını kestirdi. Yeni projesi için hazırlık yapan güzel şarkıcı hayranları tarafından Kardashian'lara benzetildi.

Rapçi Murda ile birlikte şarkı çıkaracakları sinyalini veren Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu.

KLİP ÇEKİMİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat' için klip çekti. Klip için bir paylaşım yapan Hadise'nin imajı ise klip müjdesinin önüne geçti.İmajını değiştiren ve saçlarını sarı yapan Hadise'yi görenler dünyaca ünlü şov yıldızı Khloe Kardashian'a benzetildi.

hadisenin yeni imajı

hadisenin yeni imajı

Kısa, açık sarı saçlarıyla dikkat çeken ünlü isme, 230 bine yakın beğeni geldi. Takipçileri, Hadise'ye, "Muhteşem görünüyorsun", "Sarışın bomba", "Ne yapsan yakışıyor" ve "Hadise Kardashian" gibi 2 bine yakın yorum yazdı.

hadise kısa saçları

hadise kısa saçları

Bu tarzıyla beğeni toplayan popçu, Kardashian'lara olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

khloe kardashian

khloe kardashian

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

şubatlı 1 yıl önce

imaj mimaj haydi güle gülü hesap başına arkadaş bir gün derler . batsın bu dünya

volkan 1 yıl önce

Bi an Rıza Sarrafa benzetti herhalde dedim...Benzemiyormuş.. Olsun.. Bebek benzer :)))))))))))))))))