Gupse Özay ve Barış Arduç bebeklerine kavuştu! Kızlarına verdikleri isim ortaya çıktı

İki yıl önce Çeşme'de kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile nikah masasına oturan oyuncu Gupse Özay, geçtiğimiz aylarda hayranlarına hamilelik müjdesini vermişti. Hamilelik süresi boyunca sık sık sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu önceki gün bebeğini kucağına aldı. Daha önce kızlarını verecekleri ismi hiç dile getirmeyen çift, bebeklerinin adını açıkladı.

"Deliha" filminin setinde başlayan birlikteliklerini kısa süre içerisinde nikah masasına taşıyan oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç çifti geçtiğimiz aylarda bebek bekledikleri haberini hayranlarıyla paylaşmıştı. Kız annesi olmayı bekleyen ünlü oyuncu hamileliği boyunca sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmaya devam etti. 

Gupse Özay

Gupse Özay

Anne ve baba olmak için gün sayan ünlü çiftten önceki gün müjdeli haber geldi. Ünlü çiftin kızlarının 9 Eylül 2022 tarihinde dünyaya gözlerini açtığı öğrenildi. İkilinin kızlarına "Asya" ismini verdiği ortaya çıktı.

Gupse Özay ve Barış Arduçun kızları doğdu

Gupse Özay ve Barış Arduçun kızları doğdu

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Gupse Özay ve Barış Arduç, ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. Kız annesi olmayı bekleyen Özay, doğuma günler kala karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu köpeğiyle birlikte çekildiği bu pozu, "Ablacılık" notuyla paylaştı. 2 milyon takipçi sayısına sahip olan Özay'ın fotoğrafı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeni aldı.

Gupse Özayın doğumuna günler kaldı

Gupse Özayın doğumuna günler kaldı

BARIŞ ARDUÇ EŞİNİN ADINI BOYNUNDA TAŞIYOR!

Bebek müjdesinin ardından sık sık gündem olan çift, bu kez de Barış Arduç'un romantik jestiyle dikkat çekti.

Bir hayranıyla fotoğraf çektiren Arduç'un boynundaki G harfli kolye büyük beğeni topladı. Eşine olan sevgisini göstermekten çekinmeyen ünlü oyuncunun kolyesini görenler "Kıskandık Barış abi", "Romantizm dediğin böyle olur" ve "Eşinin adını kalbine yazdığı gibi boynunda da taşıyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

Barış Arduçun G harfli kolyesi

Barış Arduçun G harfli kolyesi

KARNI BURNUNDA POZLARIYLA OLAY OLMUŞTU!

7 aylık hamile olan Gupse Özay, hamilelik sürecinde eşiyle birlikte Bodrum'da tatil yapmanın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz gün yakın arkadaşları Melikşah Altuntaş ve Esra Ruşan ile birlikte vakit geçiren Gupse Özay'ın karnı burnunda halleri ilk kez ortaya çıktı. Dostlarıyla birlikte fotoğraf çekilen ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Gupse Özay arkadaşlarıyla Bodrumda bir araya geldi

Gupse Özay arkadaşlarıyla Bodrumda bir araya geldi

GUPSE ÖZAY HAMİLELİK DÖNEMİNDE ÇALIŞMAYA ARA VERMEDİ!

Yakın zamanda anne olmaya hazırlanan oyuncu Gupse Özay, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak evde boş durmadığını belirtti. Senaryo yazarak zamanını değerlendiren ünlü oyuncu "Yoksun da yoksun' deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok" ifadelerini kullandı.

Gupse Özay

Gupse Özay

BARIŞ ARDUÇ BABALIK SEVİNCİNİ HAYRANLARIYLA PAYLAŞTI

Meslektaşlarının aksine sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmayan Barış Arduç, bebek haberiyle birlikte hayranlarına jest yaptı. Takipçilerinin "daha fazla poz paylaş" diye ısrar ettiği ünlü oyuncu bahçedeki pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Barış Arduçun pozları sosyal medyaya damga vurdu

Barış Arduçun pozları sosyal medyaya damga vurdu

Beyaz pantolonu ve beyaz gömleğiyle yazı getiren Arduç, gün batımında bahçede keyif yaptı. Mutluluğu gözlerinden okunan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede gündem olurken "Babaların en yakışıklısı" ve "Sevinci yüzünden okunuyor" şeklinde yorumlar geldi. 

Barış Arduç bahçe pozları

Barış Arduç bahçe pozları

GUPSE ÖZAY VE BARIŞ ARDUÇ'UN KIZLARI OLACAK!

"Deliha", "Görümce" ve "Eltilerin Savaşı" gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan Gupse Özay, 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay sorulunca "Yakında onu da görürsünüz merak ettiklerinizi cevaplar" şeklinde soru işareti uyandıran bir yanıt vermişti.

Gupse Özay ve Barış Arduç

Gupse Özay ve Barış Arduç

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Gupse Özay'ın yakında anne olmaya hazırlandığı öğrenildi. 7 aylık hamile olan ünlü çift yakın zamanda kız bebeklerini kucaklarına alacak.

Gupse Özay

Gupse Özay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aslı Hünel bir anda yere yığıldı! Yarışmacılar çok korktu...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

İsminiz 1 yıl önce

Allah bağışlasın analı babalı büyüsün, ailecek sağlık ve mutluluklar dilerim.

Toplam 1 beğeni

Şeyma 1 yıl önce

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah bu iki insanı çok seviyorum mütevazı hayatları var ayaklarına taş değmesin Allah'a emanet olun.

Toplam 1 beğeni

Yağmur 1 yıl önce

Bu yazı hakkında gerçekten yazacağım ve düşüneceğim bir yorum bile aklıma gelmiyor gerçekten

Toplam 2 beğeni

akıncı 1 yıl önce

Nede Olsun Fatsa lı Yolun Açık Olsun

Toplam 1 beğeni

tiyatro 1 yıl önce

EEEE HANİ TÜRK ERKEKLERİ İLE EVLENMEZDİ!!! YOKSA KOCASI tork değil mi(((

Yorumların Tümünü Okuyun