Arda Turan futbolu mu bırakıyor? Emeklilik sonrası ilk kez...

Galatasaray'la sözleşmesi biten ünlü futbolcu Arda Turan'ın yakın zamanda futbol kariyerini noktalayacağı iddia ediliyor. Önceki gün oğlu Hamza Arda ile Bebek'te görüntülenen Turan açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı.

2018 yılında Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturan futbol yıldızı Arda Turan, 2019 yılında oğlu Arda Hamza'yı kucağına alarak ilk kez baba olma sevinci yaşamıştı. Sık sık özel hayatıyla gündem olan Turan, önceki gün oğlu Hamza Arda ile Bebek'te kameralara yansıdı. 

Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan

Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan

Oğluyla keyifli vakitler geçiren ünlü futbolcu, muhabirlerle ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. Süper Lig'in bitmesiyle Galatasaray'a veda eden Turan'ın futbolu bırakacağı konuşuluyordu. Konu hakkında sessizliğini bozan yıldız isim "Emekliliğin ilk gününü Hamza Arda ile geçiriyorum ve tadını çıkarıyorum" ifadelerini kullandı.

Arda Turan ve oğlu Hamza Arda

Arda Turan ve oğlu Hamza Arda

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0