Fikret Kuşkan'a komşusundan tehdit! "Seni parçalatırım"

Son olarak Elkızı dizisinde oynayan usta oyuncu Fikret Kuşkan'ın komşusuyla başı derde girdi. Köpeklerin saldırısına uğrayan ünlü oyuncu, komşusunun “Köpeklere seni parçalatırım” diyerek kendisini tehdit ettiğini söyledi.

56 yaşındaki oyuncu Fikret Kuşkan, başına gelen talihsiz bir olay ile sevenlerini üzdü. Kuşkan, 29 Mayıs Pazar günü Zekeriyaköy’de sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

fikret kuşkan komşusuyla başı dertte

fikret kuşkan komşusuyla başı dertte

Ünlü oyuncu, saldırı sonrası bir de sokaktaki köpekleri besleyen komşusunun, "Üzerine evdeki tüm köpekleri salarak seni parçalatırım" tehdidiyle karşılaştı. Hem köpeklerin saldırısına uğrayan hem de komşusunun tehdidiyle neye uğradığını şaşıran Fikret Kuşkan, şikâyetçi olacağını söyledi.

fikret kuşkan köpek saldırısı

fikret kuşkan köpek saldırısı

MAHALLENİN HUZURU KALMADI

Olayla ilgili konuşan ünlü oyuncu, "Bu kişi köpekleri barınaklardan toplayarak kontrolsüzce evinin sokağına salıyor. Köpeklerin sayısı belli değil! Mahallenin huzuru kalmadı. Çocuklar sokağa çıkamıyor, can güvenliği yok" dedi. Kendisinin de bir hayvansever olduğunu ve bahçesinde kedi ve tavuk beslediğini belirten Kuşkan, şahıs hakkında belediyeye ve valiliğe şikâyette bulunacağını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aslı Bekiroğlu'nun 'Barış Akarsu' yorumu eleştiri topladı! Projeden çıkarıldı

Oyuncu Margaret Qualley evleniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Margaret Qualley evleniyor!
Semra Kaynana'dan yıllar sonra oğlu Ata'yla ilgili itiraf! İbrahim Tatlıses detayı dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Semra Kaynana'dan yıllar sonra oğlu Ata'yla ilgili itiraf! İbrahim Tatlıses detayı dikkat çekti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0