Orhan Gencebay'ın Başkan Erdoğan'dan gülümseten isteği!

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde Sincan Belediyesi’nin Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde açtığı Belediye Müzik Akademisi’nin açılışına katılım sağladı. Başarılı sanatçı tüm dikkatleri üzerine çekerken, konuşmalarında halka seslenmesiyle alkışları üzerine topladı.

Sincan Belediyesi’nin Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde açtığı Belediye Müzik Akademisi’nin açılışına katılan Orhan Gencebay, ilginin tam merkezinde yerini aldı. Ünlü sanatçıyı sevenleri yalnız bırakmazken Gencebay konuşmasında sanat ve sanatçıya olan önemin arttırılması gerektiğini söyledi.

orhan gencebay açılış konuşması

orhan gencebay açılış konuşması

"BİRBİRİMİZİ SEVELİM"

Açılış töreninde paylaşma ve sahiplik vurgusu yapan Gencebay "Benim eserlerimden oluşan bir konser. Sevgili başkanım ve müziğin başkanı kardeşim, herkesi kutluyorum, teşekkür ediyorum, berhudar olun. Her şey çok daha iyi olacak paylaştıkça, bilgilendikçe. Birbirimizi sevelim, sayalım, ilgilenelim ve sahip çıkalım. İyi ve doğru olan, haklı olan güçlüdür evvelallah" açıklamasında bulundu. 

orhan gencebay

orhan gencebay

"BÖYLE BİR ORTAMI İLK DEFA YAŞIYORUM"

Konuşmasına devam eden Gencebay "Böyle bir ortamı ilk defa yaşıyorum. Geçtiğimiz günlerde de bir müzik okulu kuruluşu vardı; orada da duygulanmıştım. Şu anda da aynı duygulardayım ve buna şiddetle de ihtiyacımız var. Sizlerin de buna ön ayak olmanız lazım. Müzisyen canlarımın ve dostlarımın hissetmesi ve daha iyi olmak adına yaptıkları her hareket beni son derece mutlu eder. Çünkü ben bir müzik adamıyım" ifadesinde bulundu.

orhan gencebay sincan belediyesi

orhan gencebay sincan belediyesi

"CUMHURBAŞKANIMIZA GÖTÜRECEĞİZ"

Önümüzdeki günlerde sanatçı sorunlarını dile getireceğini ve bu hususta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceğini söyleyen Gencebay "Masaya oturacağız ilerleyen zamanlarda camia ile ilgili. Oturağız, kararlar alacağız. Bir senaryo olacak; kurtuluş ve daha iyi olması için. O senaryoyu cumhurbaşkanımıza götüreceğiz. Gerçi kendisi zaten bu konulara vakıf. Ben de onun başının etini çok yedim ve anlattım ona. Çok ilgilidir. Fahrettin Altun’a ve Fuat Oktay’a herkese söyledik yakında geleceğiz diye. Biz henüz hazırlanamadık" şeklinde açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Efsane oyuncu Cüneyt Arkın asıl mesleği olan doktorluğu paylaştı!

Şarkıcı Sıla tüm konserlerini iptal etti! Köprücük kemiği kırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Sıla tüm konserlerini iptal etti! Köprücük kemiği kırıldı
Emine Erdoğan 'Ağacın Hikayesi Böyle Bitmesin' hikayesi üzerine konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Ağacın Hikayesi Böyle Bitmesin' hikayesi üzerine konuştu!

BİR YORUM YAPIN 0