Oyuncu Nur Fettahoğlu da Türk oyuncular hakkında açıklama yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bursin'in Türk oyuncularının egoları hakkında yaptığı açıklamaya oyuncu Nur Fettahoğlu cevap verdi. Ünlü oyuncu adını oynadığı dizi ve filmlerde duyururken, açıklamasıyla şaşırttı.

İsmini dönemin en popüler dizileri olan "Aşk-ı Memnu", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Babil" gibi projelerde adını zihinlere kazımaya başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz günlerde Etiler'de kameralara takıldı. 

kerem bursin

kerem bursin

"BENİM SETİM"

Başarılı oyuncu Fettahoğlu, geçen günlerde Kerem Bursin'in açıklamasına yorum yaptı. Kerem Bursin, yurt dışındaki oyuncuları kastederek "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar." açıklamasıyla gündeme oturmuştu. 

nur fettaoğlu

nur fettaoğlu

"GENELLEME YAPMAMAK LAZIM"

Muhabirlerin sorduğu sorulara cevap veren ünlü oyuncu Bursin'in açıklaması hatırlatılınca "Genellememek gerekiyor diye düşünüyorum. Neye istinaden söyledi bilmiyorum ama her insan bir değildir. Arkadaşlarımız için biraz sert olmuş. Benim tanıdığım çevremde böyle bir insan yok." şeklinde belirtti.

nur fettahoğlu

nur fettahoğlu

"HEP İYİ İNSANLARLA ÇALIŞTIM"

Ayrıca Fettahoğlu sözlerine samimiyetle devam ederken "Set saygısı olan insanlarla çalışmaya dikkat ediyorum. Genellikle hep iyi insanlarla çalıştım." açıklamasıyla her projeyi onaylamadığını da ortaya koymuş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serdar Ortaç oturduğu yerden binlerce lira kazanıyor!

Başkentte Eypio rüzgarı esti! Ünlü rapçi Başkent Millet Bahçesi'nde sahne aldı

İLİŞKİLİ HABER

Başkentte Eypio rüzgarı esti! Ünlü rapçi Başkent Millet Bahçesi'nde sahne aldı

BİR YORUM YAPIN 0