Kuş Uçuşu'nun oyuncusu Birce Akalay itiraf etti! Dizinin adı ile zor zamanlar yaşadı

Kuş Uçuşu dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay ve Miray Daner, konuk oldukları bir programda sorulan soruları yanıtlarken çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu Akalay Kuş Uçuşu kelimesini söyleyemediklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde dijital bir platformda yayın hayatına giren "Kuş Uçuşu" adlı mini dizi ile dikkatleri üzerine çeken başrol oyuncuları Birce Akalay ve Miray Daner itiraflarda bulundu.

birce akalay ve miray daner

birce akalay ve miray daner

OYNADIKLARI DİZİYİ TELAFFUZ EDEMEDİLER

Dizi konusuyla gündem olurken ismiyle de dillere dolandı. "Kuş Uçuşu" kelimesi ile cebelleştiklerini ifade eden Birce Akalay telaffuzu zor olan dizilerinin ismi için "Bu bir bilişim suçudur İbrahim Çelikkol tarafından söylenemedi, pesketaryan mangal benim tarafımdan söylenemedi, Kuş Uçuşu hiç birimiz tarafından söylenemedi." ifadesiyle herkesi gülme krizine soktu.

kuş uçuşu setinden

kuş uçuşu setinden

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Birce Akalay "Pesketaryan mangal, pesketaryanizm, pesketaryenler, inanılmaz zordu" ifadeleriyle devam ederken, seyircilerinde eğlendiği bir atmosfer oluştu. Ardından herkesin tekrar ederek söylemeye çalıştığı, sette de komik dakikalar geçirten kelime grupları sosyal medyada viral oldu. 

BİR YORUM YAPIN 0