İngiliz Kraliyet Ailesinin umudu asi Prens Harry! Geri dönebilir

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Kraliyet Uzmanı Tina Brown, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde işlerin iyi gitmediğine vurgu yaptı. Prens William ve eşi Kate Middleton üzerinde büyük bir baskının olduğunu söyleyen Brown, Kraliyet'in Prens Harry'e ihtiyaç duyabileceğini belirtti.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin asi çifti Prens Harry ve Meghan Markle, evlendikten yalnızca 2 yıl sonra Kraliyet Ailesinden ayrılma kararı almış ve ülkeyi terk etmişti. 2020 yılından beri iki çocuklarıyla Amerika'da yaşantılarını sürdüren çift, eleştirilerin hedefi haline gelse de iddialara göre Kraliyet Ailesi'nin Prens Harry'e ihtiyacı var. 

Kraliçe II. Elizabeth ölmemeye yemin etti! Tahtta kalma rekoru kırdıİLİŞKİLİ HABERKraliçe II. Elizabeth ölmemeye yemin etti! Tahtta kalma rekoru kırdı

İngiliz Kraliyet Ailesi

İngiliz Kraliyet Ailesi

Kraliçe'nin gözde torunu Prens William ve eşi Kate Middleton üzerindeki baskının hafifletilmesi gerektiğini düşünen Kraliyet Uzmanı Tina Brown, monarşinin şu anki şeklinin "biraz iskelet gibi" kaldığını ifade etti. 

Prens Harry ve Prens William eşleriyle birlikte

Prens Harry ve Prens William eşleriyle birlikte

"Herkesin varis Charles'a, William ve Kate'e odaklanmasını sağlamak için büyük bir çaba olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuşan Brown "Ama bu konuda çok baskı var. Bence şu anda Kate ve William üzerinde hem Harry hem de Prens Andrew'un boşluğunu doldurma konusunda aşırı bir baskı var. Belli bir noktada Harry'ye ihtiyaç duyacaklarını düşünüyorum, özellikle de Kraliçe öldükten sonra, çünkü o (Harry) bir değer" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yüz felci geçiren Justin Bieber'dan sevindiren haber!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0