Müge Anlı ve Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan gündeme bomba gibi düşen ilk fotoğraf!

Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle evlendi. Sosyal medyadan ve toplumdan uzak bir yaşam süren ikiliden gündeme bomba gibi düşen ilk fotoğraf geldi.

Canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı'nın düğünü kısa süre içerisinde merak konusu oldu. Aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturacağı öğrenilen Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları merakla beklenirken sosyal medyada ortaya çıkan gelinlikli Müge ve damatlık giyen Şinasi Yüzbaşıoğlu herkesi gülümsetti, 'çok yakışıyorsunuz' yorumları havada uçuşmuştu.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERŞinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında ve nereli

Müge Anlı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu."

Müge Anlı'nın geçtiğimiz hafta sonu kına gecesi organize ettiği ve geceye Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı öğrenildi. Müge Anlı'nın düğünü ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü olduğu ileri sürüldü.

Yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları merakla beklenirken sosyal medyada Müge Anlı severler tarafından düzenlenen fotoğraflar kısa sürede gündem oldu.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN İLK FOTOĞRAF GELDİ!

Haziran ayında evlenen Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ilk kez yan yana görüntülendi. İkilinin fotoğrafına sosyal medyada beğeni yağdı.

YORUM YAĞDI!

Müge Anlı'ya gelinlik, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydiren sosyal medya kullanıcılarının fotoğrafları paylaşmasının ardından ikilinin bu karelerinin altına yorum yağdı.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NDAN DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKECEK PAYLAŞIM!

Müge Anlı'dan gelecek olan nikah kareleri ise büyük bir merakla beklenmeye devam ederken Şinasi Yüzbaşıoğlu'dan gelen sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. 

İşte Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı nikah fotoğrafları hakkında yaptığı açıklama..

Şinasi Yüzbaşıoğlu açıklaması

Şinasi Yüzbaşıoğlu açıklaması

MasterChef Güzide'ye hastanede maganda şoku! Korku dolu anları anlattı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Güzide'ye hastanede maganda şoku! Korku dolu anları anlattı
Örümcek Adam'ın efsanesi Tom Holland'tan hayranlarını üzen ayrılık!

İLİŞKİLİ HABER

Örümcek Adam'ın efsanesi Tom Holland'tan hayranlarını üzen ayrılık!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali aydın 1 yıl önce

çıks hiç merak etmedim saadetler dilerim baba ne senin fotoğrafından

Toplam 4 beğeni