Pelin Karahan'ın kariyerinde bir ilk! Komedi tarzıyla dönüyor

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, uzun zamandır projelerde yer almayarak istediği projenin artık komedi tarzında bir rolle bulunmak istediğini belirtmişti. Şimdilerde bir tiyatro oyunu için kolları sıvayan Karahan, komedi tarzındaki karakter oyunuyla tiyatro perdesinde yerini almaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, çocukları dünyaya geldikten sonra oyunculukta eskisi kadar aktif olmamaya başlamış ve kendi kanalı üzerinden dijital yayıncılıkla uğraşmaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda artık dram istemediğini ve komedi tarzında bir karakterle geri dönmek istediğini belirten başarılı oyuncu istediğine de kavuştu.

pelin karahan

pelin karahan

"BELKİ TEBESSÜM ETTİRİRİM"

Gerek Muhteşem Yüzyıl'daki performansı gerekse Kavak Yelleri ve bir çok filmde adını geçirmesiyle yüzünü hafızalara kazıyan güzel oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz aylarda "İzleyici sizi izlediği karakter gibi görüyor. Ne zaman sokağa çıksanız televizyondaki kimliğinizi taşıyorsunuz. Değişiklik yapmak istiyorum. Komedi yönümü görmek ve göstermek istiyorum. Hep ağlattım belki biraz tebessüm ettiririm" sözleriyle gündeme oturmuş ve komedi projelerinde yer almak için seçimlere başlamıştı.

pelin karahan

pelin karahan

"MERAK EDİYORUM"

Şimdilerde bir tiyatro için kolları sıvayan Karahan bir ilki gerçekleştirip komedi tarzında bir projede komik bir karakteri canlandıracağını açıkladı. "Şaşırt Beni" isimli tiyatro oyununun ilk sınavı olduğunu ifade eden Karahan "Ben hep dram oynadım. Komedi benim için çok başka bir kapı. O yüzden çok keyifliyim ve merak ediyorum" açıklamasında bulundu. 

pelin karahan

pelin karahan

"EKİBE GÜVENİYORUM"

Türk filmleri ile büyüdüğünü ve o filmlerdeki ünlü isimlerin kendisini çok etkilediğini anlatan Pelin Karahan, Perran Kutman ve Adile Naşit’ten bahsetti. Oyuncu, "Ben de Selçuk hocaya çok güveniyorum, ekibe çok güveniyorum. Keyifli olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel arabada yeğeni Mavi'nin dizlerine yattı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0