Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmeye hazırlanan Müge Anlı'ya Rtük darbesi! Şikayet yağdı

Yakın zamanda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü gazeteci Müge Anlı'ya kötü haber geldi. İlhan Taşçı, Müge Anlı'nın sunumunu üstlendiği "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının 14-15 Haziran tarihinde yayınlanan bölümünde ünlü sunucunun yayın ilkelerini ihlal ettiğini öne sürerek RTÜK'e şikayette bulundu.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" hafta içi her gün birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Saklanan gerçeklerin gün yüzüne çıktığı programla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, programın 14-15 Haziran tarihinde yayınlanan bölümü hakkında şikayette bulundu. 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber!KaranİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber!Karan'a kardeş geliyor!Fahriye hamile

Müge Anlı

Müge Anlı

14 ve 15 Haziran tarihleri arasında yayınlanan bölümde evlatlık verdikleri kızlarını bulmak isteyen bir ailenin dramı damga vurmuştu. Kızları doğduktan sonra maddi açıdan sıkıntılı bir süreç yaşayan aile, çocuklarını yıllar sonra bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Kısa sürede bulunan 18 yaşındaki genç kız, para karşılığında kendisini evlatlık veren biyolojik ailesiyle görüşmek istemedi ve bu durumdan rahatsız oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı

Fotoğrafları yayınlandığı için huzursuz hisseden genç kız, hafta sonu hayatını etkileyecek önemli bir sınava gireceğini ve biyolojik ailesinin bu şekilde kendisini kötü etkilediğini söyledi. Genç kızın konuşmalarını destekleyen Müge Anlı, şuan öfkeli olduğunu ve yarın tekrar düşünmesi gerektiğini söylese de kız ertesi günü yayına bağlanarak biyolojik ailesini görmek istemediğini dile getirdi. 

Müge Anlı RTÜKe şikayet edildi

Müge Anlı RTÜKe şikayet edildi

Sınav öncesi travma yaşadığını söyleyen genç kızın sözlerine sinirlenen Müge Anlı ise geçtiğimiz yıllarda genç kızın evden kaçtığını ve sınava gerçekten hazır olan kişinin öksürükten kornodan etkilenmeyeceğini ifade etti. 14-15 Haziran tarihleri arasında yaşanan olayın ardından İlhan Taşçı, Müge Anlı'nın yayın ilkelerini ihlal ettiğini ve genç bir kızın travmasını küçümsediğini gerekçe göstererek RTÜK'e şikayette bulundu. İzleyenlerinde dikkatinden kaçmayan olayın ardından Müge Anlı'nın nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

59 yaşındaki Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'i de kendine benzetti!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0