Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi belli oldu! Ünlü oyuncu "O Kız" ile ekrana dönüyor!

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan usta oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu. Ekranların en çok aranan ismi usta oyuncu Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan O kız dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Petekkaya, rolü için ön çalışma yaptı.

Usta oyuncu Erkan Petekkaya Kanal D'nin bomba projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Petekkaya, Kanal D için hazırlanan 'O kız' dizisiyle izleyiciyi ters köşe yapmaya hazırlanıyor.

erkan petekkaya yeni projesi

erkan petekkaya yeni projesi

O KIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Usta isim Erkan Petekkaya’nın ters köşe bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak olması seyirci tarafından büyük bir merak uyandırdı. Hazırlıkları devam eden O Kız dizisinde Kadir karakterini canlandıracak olan Petekkaya, 45 yaşında birisi olacak ama dünyayı algılama seviyesi ise 5 yaşındaki bir çocuğun saflığına eş değerde olacak.

erkan petekkaya yeni projesi

erkan petekkaya yeni projesi

 45 yaşında olmasına rağmen beş yaşında bir çocuğun zekasına sahip olan Kadir’e hayat verecek olan oyuncu, rol öncesi ön çalışma yaptı.

Petekkaya, bu tarz rahatsızlıkları yaşayan hastalar ve hasta yakınları ile bir araya gelerek gözlem yaptı. Yaşadığı deneyim ile ilgili; “Öncelikle konunun uzman doktorlarıyla görüştüm. Bu tarz zihinsel rahatsızlıklar ile ilgili bilgiler edindikten sonra birkaç arkadaşımın derslerine katıldım, sohbetler ettim. Anlamaya, yakınlarını hissetmeye çalıştım. Kadir sayesinde melekler ile tanışma imkânım oldu. Buradan hepsine teker teker çok teşekkür ederim” dedi.

Sırma Yanık’ın hikayesini yazmakta olduğu O Kız dizisinin yönetmenliğini ise Özlem Günhan üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!

Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan),  Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

YAYIN TARİHİ BELİRLENDİ! 

'O Kız' Eylül'de Kanal D'de ekranlarında yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eşine "Miras kaldı" şakası yapan kadının videosu sosyal medyada viral odu!

The Weeknd konser sırasında 'sesimi kaybettim' dedi! Grammy ödüllü yıldız sahneyi terk etti

İLİŞKİLİ HABER

The Weeknd konser sırasında 'sesimi kaybettim' dedi! Grammy ödüllü yıldız sahneyi terk etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0