Demet Şener ve İbrahim Kutluay soruları yanıtladı!

Ünlü model Demer Şener'in basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan kızı İrem Kutluay'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Önceki gün Etiler'de bir AVM'de objektiflere yansıyan anne-kız basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Basketbolcu İbrahim Kutluay ile 2005 yılında nikah masasına oturup 2018 yılında yollarını ayıran ünlü model Demet Şener, kızları İrem Kutluay ile önceki gün Etiler'de bir AVM'de görüntülendi. Daha 16 yaşında olan Kutluay'ın güzelliği dikkatlerden kaçmazken annesinin boyunu geçmesi görenleri şaşkına çevirdi. Öte yandan anne-kız ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Anne kız bir avmde görüntülendi

Anne kız bir avmde görüntülendi

Demet Şener paylaştı herkes kızı İrem KutluayİLİŞKİLİ HABERDemet Şener paylaştı herkes kızı İrem Kutluay'ı konuştu!

"BOYUNU BBASINDAN GÜZELLİĞİNİ ANNESİNDEN ALMIŞ"

Etiler'de bir AVM'de alışveriş yapan anne-kız karşılarında basın mensuplarını görünce objektiflere poz verdi. Mağazaları dolaşarak birlikte sosyal bir aktivitede bulunan ünlü model ve kızı, gelen soruları yanıtlarken Şener, "Her şey yolunda. Önümüzdeki haftalarda tatile çıkacağız" dedi.

Demet Şener ve kızı İrem Kutluay

Demet Şener ve kızı İrem Kutluay

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından kızının doğum gününü kutlayan Şener'in paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulurken bazı kullanıcılar tarafından, "Boyunu babasından, güzelliğini annesinden almış" gibi yorumlar yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ceyda Ateş güzel gözlü kızı Talia'yı paylaştı! Sosyal medyada ilgi odağı oldu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0