Kiraz Festivali'nde Mustafa Ceceli coşkusu!

Malatya'da 27.si düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı bildirilen konserde Başkan Çınar, festivalin heyecanı ve coşkusunu Malatyalılarla birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenlediği 27. Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali'nde sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz bir gece sunan Ceceli, söylediği şarkılarla kulakların pasını sildi. Başkan Çınar, dev konserlerle festivalin heyecanı ve coşkusunu Malatyalılarla birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.

Malatyalılar, Ceceli'nin birbirinden hareketli şarkılarıyla unutulma bir geceye şahit oldu. Ünlü şarkıcıyı dinlemek için konser alanında 40 bin kişinin bulunduğu belirtildi. Öte yandan vatandaşlar tarafından tüm şarkılarına eşlik edilen ünlü şarkıcı, gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirterek tüm Malatya halkına ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkürlerini iletti.

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, konser alanını hınca hınç dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

''Pandemi süreci dolayısıyla iki yıldır düzenleyemediğimiz festivalimizi bu yıl sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe Kaymakamlığımıza, İstanbul Yeşilyurtlular Derneğimize ve destek sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Muhteşem bir atmosfer var, Malatya'nın ve Yeşilyurt'un birliğine, beraberliğine ve kardeşlik ruhuna yakışan bu güzel manzaranın oluşmasına vesile olan siz değerli hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Dört dörtlük Malatya'ya yakışan çok güzel bir konser oldu. Konserimizi yaklaşık 40 bin kişinin izlemesi bizleri mutlu etmektedir. İşte Malatya, İşte Yeşilyurt, İşte Kiraz Festivalimiz ve İşte Mustafa Ceceli. Malatyalıların, sevgili gençlerimizin festival özlemini güçlü ve büyük konserle gidermeye çalışıyoruz. Mustafa Ceceli'de hem sahne performansı hem de söylediği şarkılarla bir kez daha gönülleri feth etti, gençlere güzel anlar yaşattı. Gençlerin ve gençliğin belediyesi olarak gençlerimizin talebine göre sanatçılarımızı belirledik. Mustafa Ceceli, Kıraç ve Manga Grubunun konserleriyle hemşehrilerimiz ve gençlerimizle birlikte güzel bir festival atmosferini doyasıya yaşayacağız. Biz sizleri çok seviyoruz, sizler için bu hizmetleri yapıyoruz. Festivalimize gösterdiğiniz bu yoğun ilgi her türlü takdirin üzerindedir. Bugün bu sevinci ve coşkuyu bizimle birlikte paylaştığınız için hepinize saygılarımı sunuyorum. Kiraz Festivalimiz Malatya'mıza ve Yeşilyurt'umuza hâyırlı uğurlu olsun."

Mustafa Ceceli Malatyalılarla buluştu

Mustafa Ceceli Malatyalılarla buluştu

TEBRİK MESAJLARI GELDİ

Yaklaşık iki saat süren konserindeki performansı sayesinde ünlü şarkıcının sevenleri geceyi keyifli noktaladı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Milletvekilleri ve Bakan Yardımcıları da gönderdikleri telgraflarla 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalini tebrik ettiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Mustafa Ceceli

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Mustafa Ceceli

Ekin Uzunlar BursaİLİŞKİLİ HABEREkin Uzunlar Bursa'da rüzgar gibi esti!

Konseri 40 bin kişi izledi

Konseri 40 bin kişi izledi

Konser alanı hınca hınç doldu

Konser alanı hınca hınç doldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!

Burcu Esmersoy evine 2 milyonluk evine VIP langırt aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy evine 2 milyonluk evine VIP langırt aldı!

BİR YORUM YAPIN 0