Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York sokaklarını yıkıp geçti!

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 12 yılın ardından "İstanbul İçin Son Çağrı" adlı projede bir araya gelmeye hazırlanıyor. Filmin İstanbul çekimlerini tamamlayan ikilinin New York çekimleri sırasındaki fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Aşk-ı Memnu dizisindeki unutulmaz performanslarıyla büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, yakın zamanda Netflix'de yayınlanacak olan "Last Call For İstanbul" adlı yapımla hayranlarının karşısına çıkacak. Filmin İstanbul çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamlayan ikili çekimlerin devamı için soluğu New York'ta aldı. 

Netflix Türkiyenin Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımı

Netflix Türkiyenin Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımı

Beren Saat'in Serin, Kıvanç Tatlıtuğ'un da Mehmet karakterini oynadığı film büyük bir heyecanla beklenirken New York'taki çekimlerden sürpriz kareler geldi. Netflix Türkiye resmi Instagram sayfasından yapılan paylaşımda "New York sokaklarında Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ. Söyleyeceklerim bu kadar" ifadeleri sosyal medyayı salladı. Kısa sürede gündem olan karelere "Bu ikilinin uyumu kimsede yok" şeklinde yorumlar geldi. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New Yorkta

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New Yorkta

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ YILLAR SONRA BİR ARADA!

2008 ve 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Aşk-ı Memnu dizisi sürükleyici konusu ve dev oyuncu kadrosuyla yıllar içinde adeta bir efsaneye dönüştü.

Tekrarları dahi reyting rekorları kıran dizinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i yeni projelerde bir arada görmek isteyen hayranlar her fırsatta bu isteklerini dile getiriyor. Hayranların bu çağrısı sonunda duyuldu ve iki oyuncunun yakın zamanda Netflix'te yayınlanacak bir projede yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ

Gönenç Uyanık'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu başarılı kalem Nuran Evren Şit yazacak. İstanbul'da çekilmesi planlanan filmin bazı sahnelerinin New York'ta çekileceği biliniyor. Heyecanla beklenen projenin çekimlerinden ilk görüntüler ortaya çıktı. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin yeni projesinden kareler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin yeni projesinden kareler

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yan yana görüntüleri hayranları heyecanlandırdı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğun yeni filminden kareler

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğun yeni filminden kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki buzlar eridi mi?

İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de fırtına gibi esti! Tezahüratlar susmadı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de fırtına gibi esti! Tezahüratlar susmadı
Alişan yeğenleri ve oğlu Burak'ı okula yolculadı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan yeğenleri ve oğlu Burak'ı okula yolculadı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

haydi bre 1 yıl önce

Beren bozuk saat varsa asla izlemem...

cesars 1 yıl önce

pkk lı beren bunlardan ülkeye hayır gelmez ama bunlar popiler her nedense bir el bunları koruyor büyütüyor

tanınmış 1 yıl önce

salladı derken kim tanıyoki orda

Erol Ç. 1 yıl önce

gerçekten tutacağını mı sanıyorsunuz. Peh peh peh helede beren midir nedir bu kadının tutacağını mı sanıyorsunuz 8 c. bölümü zor bulur. Ne yapıt olursa olsun

Toplam 7 beğeni

Dost 1 yıl önce

Türkiyede erkan petekkayayı al gerisini at onun gibi rol yapan yok adam her rolün üstesinden geliyor biçilmiş kaftan gibi

Toplam 0 Beğeni