Seda Sayan kayınvalidesiyle buluştu! Sosyal medya yıkıldı...

Şarkıcı Seda Sayan kendisinden 35 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'in annesiyle buluştu. O anları sosyal medyadan paylaşan Seda Sayan'ın paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Seda Sayan, kendisi gibi müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz bir şekilde evlendi. Taze gelin Seda Sayan, Ökten'in soyadını sildirmek için mahkemenin yolunu tutmuştu. Seda Sayan sosyal medya hesabında bu sefer hayranlarına sürpriz bir paylaşımda bulundu. Seda Sayan genç eşi Çağlar Ökten'in oğlu Artur ile pozunu paylaştı. 

Faik ÖztürkİLİŞKİLİ HABERFaik Öztürk'ten Seda Sayan'ı kızdıracak laflar! Kullandığı sözler herkesi şaşkına çevirdi

Seda Sayan'ın Çağlar Ökten’in oğlu Artur’la pozunu görenler "Oğulcan Engin bunu beğenmedi", "Oğulcan iyice kızacak" yorumları yaptı.

Oğulcan Engin annesinin düğününe katılmamış ve konuyla ilgili de sorulara yanıt vermemişti. 

KAYINVALİDESİYLE POZ!

Mersin'de eşinin ailesini ziyaret eden Sayan kendisinden 5 yaş büyük olduğu iddia edilen kayınvalidesiyle de ilk fotoğrafını yayınladı.

Ünlü şarkıcı yayınladığı fotoğrafa "Canım Hicomm" yazdı.

kayınvalidesi ve seda sayan

kayınvalidesi ve seda sayan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kemal Sunal 'Kemal Sunal taklidi' yapıyor!

Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz'ın kızları Leyla ile Yasemin kocaman oldu

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz'ın kızları Leyla ile Yasemin kocaman oldu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0