Burak Özçivit Bakü'ye gitti! Coşkuyla karşılandı

ATV'de yayınlanan reyting rekortmeni Kuruluş Osman'da başrolü üstlenen Burak Özçivit önceki gün Azerbaycan Bakü'ye gitti. Havalimanında hayranları tarafından coşkuyla karşılanan Özçivit, rol arkadaşı Jaffa ile bir araya geldi. İşte tüm detaylar...

2017 yılında kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen'le dünyaevine giren Burak Özçivit, geçtiğimiz gün kardeş ülke Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Özçivit, Başarılı oyuncu Kuruluş Osman'ın Şamil Alp'i Jaffa ile Bakü'de bir araya geldi. Ünlü oyuncu Instagram hesabından takipçileriyle Bakü ziyaretinden kareler paylaştı.

Burak Özçivit Bakü

Burak Özçivit Bakü

Oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda rap müziği de yapan Jaffa'ya Özçivit'ten destek gelmişti. Son çıkardığı 'Hadi Bay Bay' şarkısıyla paylaşım yapan ünlü oyuncunun videosu sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekoru kırmıştı.

"TÜRK DÜNYASININ EN TANINMIŞ AKTÖRÜ"

Öte yandan ünlü ismi karşılayanlar arasında olan Azerbaycanlı gazeteci Hacı Nuran, sosyal medya hesabından Özçivit ile bir pozunu şu notu yazarak paylaştı:

Burak Özçivit ve Azerbaycanlı gazeteci Hacı Nuran

Burak Özçivit ve Azerbaycanlı gazeteci Hacı Nuran

İkinci bebeğini bekleyen Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERİkinci bebeğini bekleyen Fahriye Evcen'den yıldönümü pozu! Sosyal medyada olay oldu

"Çoktan beklenen misafir geldi... Türk dünyasının en tanınmış aktörü, sadece Türkiye'de deği,  Azerbaycan'da da sevilen sanatçı Burak Özçivit @burakozcivit Bakü'dedir... Onu hava limanında karşılayanlar arasında ben de vardım... Çünkü biz hem dostuz, hem de ben onun filmlerinin hayranıyım... Oldukça arkadaş canlısı insandır Burak... Bakü'yü de çok sevdiğini söylüyor... Yeri gelmişken kayıt edeyim ki, Burak Bakü'de düzenlenecek kickboks üzerinde yarışlara bir izleyici olarak katılacak... Her biriniz benim misafirimsiniz. Bilgilendirmek isterim ki, akşam düzenlenecek olan yarışa herke davetlidir... Giriş serbesttir..."

BURAK ÖZÇİVİT'İN BAKÜ ZİYARETİNDEN POZLAR

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Burak Özçivit

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cüneyt Arkın: Azrail beni unuttu ama bir gün hatırlar!

Tuba Büyüküstün'de o kervana katıldı! Doğal güzelliğini kaybetti...

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün'de o kervana katıldı! Doğal güzelliğini kaybetti...

BİR YORUM YAPIN 0