Hande Yener'den Z kuşağı açıklaması! "Yaşasın Z kuşağı"

Gerek sahne performansı gerekse çıkardığı şarkılarıyla gündeme oturan şarkıcı Hande Yener, verdiği bir röportajda yeni nesille alakalı açıklaması şaşırttı. Ünlü şarkıcı Yener, konserlerinin başlamasının ardından daha yakından tanıyabildiği yeni nesille arasının iyi olduğunu belirtti.

Daha önceleri konsere geç kalacağını öğrendiğinde arabadan atlayıp otostopla bir motorun arkasına binip gitmişliği olan Yener'in, çalışma prensibi konusunda oldukça tutumlu ve tedbirli olduğu ortaya çıktı. 

hande yener

hande yener

"BAYRAM SEVİNCİM HEP AYNI"

Şu sıralara yeni şarkısı "Aklımda" yı çıkaran Yener, oldukça mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi. Bir yandan da bayramın verdiği mutluluğu taşıdığını ifade eden Yener "O bayram sevinci dünden bugüne hiç değişmedi bende. Bayram denilince sevinç ve mutluluk hissiyle bütünleşen bir ruhum var." ifadelerini kullandı. 

hande yener

hande yener

PLANLI BİR HAYATA SAHİP

Yaz sezonunda 17 konsere ev sahipliği eden Yener "Temmuzda 17 konser var. Son iki-üç yılın acısı çıkacak. Ben de çok büyük bir enerji dopingiyle herkesi yükseltmeye gidiyorum. Sıkı hazırlanıyorum. Uyku saatim önemli. Bir gün önce sessizliğe bürünüyorum. Konsere çıkana kadar kimseyle konuşmam. Enerjimi harcamam. Sesimi hazırlarım. Kafamı hazırlarım. Artık çıkmak için yanıp tutuşur hale gelir o beden. O sırada çıkarım işte." açıklamasında bulundu.

hande yener

hande yener

"YAŞASIN Z KUŞAĞI"

Genç kesimin eski şarkılarını dahi bilmesinden şaşkınlık duyduğunu ifade eden Yener "Şarkıları ezbere biliyorlar! Geçen hafta Karamürsel’deydim. İşgalden kurtuluşun 101’inci yılı. Öndeki kitleyi görsen: 20 yaş ve ciyak ciyaklar. Ne zaman dinlediniz siz bunları? Daha doğmamıştınız bile, dünyada yoktunuz o şarkılar yapıldığında... O çok hoşuma gidiyor işte. Yani eski şarkıları da bilmeleri... Yaşasın Z kuşağı!" ifadeleriyle genç neslin her zaman yanında olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan Arafat'tan yapılan canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı!

Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın şaşırtan değişimi! Babası da ünlüymüş

İLİŞKİLİ HABER

Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın şaşırtan değişimi! Babası da ünlüymüş

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0