Mehmet Ali Erbil ters köşe yaptı! Yeni projesinde oynayacağı rol...

Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce'nin başrollerini paylaşacağı Hollywood yapımı 'The Hope' (Umut) filmi için ekip bir araya geldi. Ünlü oyuncu Erbil, filmdeki rolüyle ters köşe yapacağını söyledi. İşte tüm detaylar...

Tedavisinden dolayı uzun bir süredir ekranlara çıkmayan oyuncu Mehmet Ali Erbil, Hollywood yapımı bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda da Türk asıllı Sean GK oturduğu, başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce'nin yer alacağı 'The Hope' (Umut) filmi için basın toplantısı yapıldı. Filmin çekimleri sırasında çok ağladıklarını söyleyen ekip, "Seyirci de izlerken ağlayacak" dedi.

mehmet ali erbil

mehmet ali erbil

MEHMET ALİ ERBİL'DEN TERS KÖŞE ROL

Filmdeki rolüyle ters köşe yapacağını söyleyen Erbil, "3-4 yıldan sonra ilk defa bir filmdeyim. Üstelik dram. Senaryo beni çok heyecanlandırdı. Ters köşe bir rol benim için. Tam bir festival filmi oldu. Çok özel sahnelerimiz vardı" ifadelerini kullandı.

"UMUDUMUZ OSCAR ADAYI OLMAK"

Ünlü yabancı Hollywood oyuncularının yanında yer alacak olan Mehmet Ali Erbil ve yakın sezonda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı oyuncu Tolga Yüce'nin de yer alacağı açıklanmıştı. Afiş çekimi için Nişantaşı'nda objektiflere takılan Erbil "Güzel bir senaryo. Dünyanın birçok yerinde festivallere katılacak. Umudumuz Oscar’a aday olması" açıklamasında bulunmuştu. Erbil'i alzheimer hastası birini canlandıracağı öğrenilmişti.

tolga yüce

tolga yüce

"SENARYOYU OKURKEN GÖZLERİM DOLDU"

Başarılı genç oyuncu Tolga Yüce ise film hakkında "Senaryoyu okurken gözlerim doldu" şeklinde yaptığı açıklamasıyla dikkatleri çekmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen'den ikiz bebek müjdesi! Fahriye Evcen'in karnı belli oldu!

Erkan Kolçak Köstendil'in yeni projesi Tamirhane sete çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Kolçak Köstendil'in yeni projesi Tamirhane sete çıktı!
Haluk Levent konserde kaybolan teyze için şarkı yazdı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent konserde kaybolan teyze için şarkı yazdı!

BİR YORUM YAPIN 0