76 yaşındaki Ajda Pekkan koronavirüse yakalanmıştı! Sağlık durumu hakkında açıklama

76 yaşında koranavirüse yakalanan usta sanatçı Ajda Pekkan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Pekkan'ın yakın dostu Mehmet Yüzüak, sosyal medyada sevincini şu sözlerle dile getirdi: "İnsanlar seni Allah'a havale etmemiş ona emanet etmişler. Geçmiş olsun canım."

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı. Bodrum'da sahneye çıkan ve iki saat boyunca şarkı söyleyen Pekkan, rahatsızlığı sonucu koronavirüs testi yaptırdıktan sonra pozitif olduğunu öğrendi. 

Sonucu pozitif çıkan 76 yaşındaki Pekkan, evde karantinaya alınmıştı.

ajda pekkan koronaya yakalandı

ajda pekkan koronaya yakalandı

Evinde karantinaya giren 76 yaşındaki şarkıcının tüm konserleri ertelendi. Hastalığı ağır geçirdiği öğrenilen ünlü isim doktoru İstanbul'dan Bodrum'a geldi.

COVİD 19 ATLATTI!

Söz yazarı Ajda Pekkan Söz yazarı Mehmet Yüzüak, sosyal medyada yaptığı paylaşımla, Ajda Pekkan'ın Kovid-19'u yendiğini duyurdu. "Hastalığın sürecinde anladım ki; insanlar seni Allah'a havale etmemişler. Allah'a emanet etmişler. Sen benim canımsın, Süper Star'ımsın, arkadaşımsın. Kaz Dağları'nda bir yuvan var... Unutma, kan bağı önemli değil can bağı önemli."

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ajda Pekkan, sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yaptı. Pekkan mesajında "Tüm dosyalarım ve sevenlerime, üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan güzel dileklerini şifa ve dualarını gönderen sevenlerim ve dostlarıma… Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu belirtmek istiyorum" ifadelerine yer verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bollywood yıldızı Aamir Khan'ın merakla beklenen filmi Laal Singh Chadda vizyona girdi!

Müge Anlı hakkında kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı hakkında kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı!
Ebru Gündeş sahnede gözyaşlarına boğuldu! Anne acısı dinmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş sahnede gözyaşlarına boğuldu! Anne acısı dinmiyor
Merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ın oğlundan yürekleri burkan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ın oğlundan yürekleri burkan paylaşım!
Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu! Yargı dizisinin yıldızı...

İLİŞKİLİ HABER

Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu! Yargı dizisinin yıldızı...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Karagöz 1 yıl önce

Annemden büyüktür, annem 94 yaşında.!

alii 1 yıl önce

bize neki

Guest 1 yıl önce

Eee, gerdir gerdir nereye kadar. Bitiyor Hülya, Ölümlü dünya. Dimi Bilo? Sen bu dünyaya niye geldin? Kulluk için. Fakat nefsini doyurmak için pragmacı bir hedonist gibi yaşadın. Yazık. Bu ömrün sonu iyi bitebilir. Çok zor olsa da tövbe için geç değil.

mehmet 1 yıl önce

ben 14 yaşındaydım ajda pekkan 70 yaşındaydı ben şimdi 40 yaşına geldim bu kadın 76 olmuş. acaba 29 şubatta mı doğdu 4 yılda bir mi! doğum günü kutluyor...

Toplam 2 beğeni