Murat Göğebakan'ın acı dolu hayatı film oldu! İlk fragman yayınlandı

2009 yılında kansere yakalanan ve uzun bir zaman lösemiyle mücadele ettikten sonra hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın hayatını anlatan filmi “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” için geri sayım başladı. Göğebakan'ın hayatını anlatan filmden yayınlanan ilk görüntüler büyük ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

46 yıllık yaşamına büyük başarılar sığdıran ve Anadolu rock müziğinin önemli isimlerinden biri olan Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor. Göğebakan'ın çocukluğundan itibaren sanatla tanışması, hayata tutunması, aşk ve sınavlarını konu alıyor. 

Murat Göğebakan

Murat Göğebakan

FİLM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Müzik dünyasının kalbi yaralı sanatçısı Murat Göğebakan’ın hayatını anlatan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” isimli filmden ilk fragman yayınlandı.

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sevilen sanatçının gerçek hayat hikayesinden uyarlanan ve duygusal sahneleriyle izleyici kalbinden yaralayacak olan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı”, 8 Aralık’ta vizyonda olacak.

murat göğebakan

murat göğebakan

BAŞROLDE KİMİN OLACAĞI BELLİ OLDU!

Metronom Film Yapım ve CNS Productions ortaklığında çekilecek filmin yapımcılığını Oğuz Sözen ve Serkan Günay üstleniyor. Filmin senaryosunu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak kaleme aldı. Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü anlatacak sinema filminin başrol oyuncusu belli oldu.

Çocukluğundan itibaren çevresinde bir sevgi ağı oluşturan sanatçının hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile sınavları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ şarkılarıyla milyonlarla buluşmalarını ve seyircisine, oğluna, eşine vedasını anlatan projede ünlü ismi oyuncu Burak Sevinç canlandıracak.

Murat Göğebakan

Murat Göğebakan

Sevinç, projede Murat Göğebakan’ı canlandırmak üzere yapım şirketi ile sözleşme imzaladı.

İLK EŞİNİ CANLANDIRACAK İSİM BELLİ OLDU!

Filmde Murat Göğebakan’ın Adana’daki ilk eşini Hande Soral oynuyor.

Geçen yıllarda uykudayken girdiği şeker koması yüzünden genç yaşta vefat eden eşi Sema Bekmez’e filmde Tuvana Türkay hayat veriyor.

Göğebakan’ın babasını Necmi Yapıcı, annesini Feride Çetin, Murat Göğebakan’ın çocukluğunu Kadir Bertan canlandıracak. 

Dünyanın en mutlu çalışanlarının yaptığı meslekler belirlendi! Araştırma sonuçları şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en mutlu çalışanlarının yaptığı meslekler belirlendi! Araştırma sonuçları şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Oflu 61 6 ay önce

Ahde vefa denilen bir şey var, istemeyen izlemesin, zorunluluk yok...

Rahmetle: 6 ay önce

Erdoğan için "uzun adam" şarkısını yapıncaya kadar paralelcilerin suistimal ettiği bir kardeşimizdi. O şarkıdan sonra düştü sülükler yakasından. Allah (c.c.) rahmet etsin.

Ahmet 1 yıl önce

Her vefat eden sanatçının filmini çekme modası başladı, gereksiz

Toplam 5 beğeni