Camdaki Kız Burcu Biricik perişan halde! Ünlü oyuncu yorgunluğunu anlattı

Kanal D ekranlarında izlenme rekoru kıran Camdaki Kız dizisi ile kendini bir kez daha kanıtlayan Burcu Biricik, geçtiğimiz akşam Cihangir'de kameralara takıldı. Ünlü oyuncunun yüzünden de yorgunluğu anlaşılırken, kısa cevaplar vererek, yorgun olduğunu belirtti.

2021 yılının Nisan ayının başında ilk kez gösterime giren ve hiç beklenmedik şekilde rekor kıran ünlü dizi Camdaki Kız, kısa bir sürede ciddi bir izlenme oranını yakalayıp, geniş bir kitleye adını duyurmayı başardı. Geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan dizinin, yeni sezon için çekimlerine ise başlandığı öğrenildi.

camdaki kız

camdaki kız

HEYECANLI BİR SEZON GELİYOR

Heyecanlı ve gerilim dolu bir sahneyle sezon finali veren dizinin sevenleri sabırsızlıkla yeni sezonun gelmesini beklerken, dizinin başrol oyuncu Burcu Biricik Cihangir'de kameralara takıldı. Set çıkışı yardımcıyla aracını bekleyen Biricik muhabirlerin sorularına hızlı cevap vermeye çalıştı. 

burcu birick ve yardımcısı

burcu birick ve yardımcısı

"İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER"

Yardımcısı "Burcu Hanım sizi çekiyorlar" dedi ve Biricik kameralara dönüp "Arkadaşlar çok yorgunum set çıkışı yeni bir sezona başladık hayranlarımızı sürprizler bekliyor bizi izlemeye devam etsinler" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Türk şarkılarıyla dans eden dünyaca ünlü Jksola'dan yeni şarkı!

Gelinliği beğenilmeyen Demet Özdemir'den olay gönderme!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinliği beğenilmeyen Demet Özdemir'den olay gönderme!

BİR YORUM YAPIN 0