Cemal Ünal: "Çağan Irmak filminden o başarıyı beklemiyordu"

Oyuncu Cemal Hünal konuk olduğu bir program da, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Issız Adam" filmin de "Alper" karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ünal, Çağan Irmak hakkında itirafta bulundu.

Oyunculuk kariyerin de birçok televizyon ve sinemada yer alan ve "Issız Adam" filmin de "Alper" karakteri ile şöhret basamaklarını tırmanan oyuncu Cemal Hünal, konuk olduğu programda oyunculuk hayatına dair konuşma yaptıktan sonra Çağan Irmak'ın yönetimini yaptığı film hakkında çarpıcı itirafta bulundu.

2008 yapımı olan

2008 yapımı olan
 

Ünal oyunculuk hayatına girişini şu cümlelerle ifade etti:

"OYUNCU OLMAK İSTEMİYORDUM!"

3 yaşında bana, 'ne iş yapacaksın?' diye sorduklarında, 'hikaye anlatacağım' yanıtını verirdim. "13 yaşında tiyatroya, 17 yaşlarında setlerde çalışmaya başladım" diyen başarılı oyuncu hedefinin oyunculuk değil, yönetmenlik ve yazarlık olduğunu dile getirdi.

Cemal Ünal

Cemal Ünal

FİLMDEN O BAŞARI BEKLENMİYORDU

"Issız Adam" filmi için şu sözleri sarf eden Ünal, Çağan, filminden o başarıyı beklemiyordu. 'İnşallah şu filmi 350 bin kişi izler de Mustafa Bey'in parasını çıkaralım' dedi. Sonra bana, 'Cemal bu filmi kaç kişi izler?' sorusunu sordu. 'Herhalde 1.5 milyon kişi izler' dedim. Gülmekten sandalyeden düştü, şaka yapmıyorum! Film 4 milyona yakın gişe yaptı.

Çağan Irmak, Issız Adam

Çağan Irmak, Issız Adam

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den güldüren Cemile Hanım taklidi!

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen öğretmene ağzının payını verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen öğretmene ağzının payını verdi!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Sss 1 yıl önce

Filmi film için izlemedik iş gören filmdi ben 10 kere izledim :)