Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin Polonya'da Türk bayrağını gururla dalgalandırdı!

Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, International Defensive Pistol Association'ın (IDPA) Polonya'da düzenlediği şampiyonada birincilik sevinci yaşadı. Türk bayrağıyla pozlar veren Engin'in başarısı herkesi gururlandırdı.

Son dönemlerde annesi Seda Sayan ile arasındaki kırgınlıklarla gündeme gelen Oğulcan Engin, bu defa Polonya'daki başarısıyla adından söz ettirdi. 2 yıldır aralıksız bir şekilde Uluslararası Dinamik ve Pratik Atış Sporları Kulübü'nde sportif atıcılık yapan Engin, hafta sonu Polonya'da düzenlenen '2022 IDPA BALTIC CHAMPIONSHIP'e katıldı.

Oğulcan Engin

Oğulcan Engin

Genel klasmanda 112 kişi arasında 10'uncu olan Engin, Optics Expert kategorisinde ise şampiyonluk sevinci yaşadı. Madalyayı takıp Türk bayrağıyla pozlar veren Engin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Hafta sonu Polonya'da katılmış olduğum şampiyonada kendi kategorimde birinci oldum" ifadelerini kullandı.

Oğulcan Engin Polonyada şampiyon oldu

Oğulcan Engin Polonyada şampiyon oldu

Oğlunu tebrik etmeyi ihmal etmeyen Seda Sayan'ın yanı sıra Uluslararası Dinamik ve Pratik Atış Sporları Kulübü de Engin'i tebrik etti. 

Oğulcan Engin Polonyada Türk bayrağını dalgalandırdı

Oğulcan Engin Polonyada Türk bayrağını dalgalandırdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyanın gündemine oturan kedi!

Sinan Özen ceviz kurbanı oldu! 6 metre yükseklikten düşen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Özen ceviz kurbanı oldu! 6 metre yükseklikten düşen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

alex 1 yıl önce

silah mı hadi hayırlı olsun 5 sene sonra yeni mafyanız haazır