Can Yaman Yeniçeri Hasan Balaban'ı oynayacak! El Turco dizisindeki partneri belli oldu

Ünlü oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz haftalarda 'Viola come il mare' dizisi ile İtalyanları ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. ilk bölümüyle rekor bir izlenme oranı elde ederek ülke çapında rekora imza atan ünlü oyuncu hız kesmeden 'El Turco' ile dizisi için kolları sıvadı. Can Yaman'ın başrolde yer alacağı dizinin kadın başrol oyuncusu sonunda belli oldu.

Fenomen dizi 'Erkenci Kuş'ta oynadığı Can karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Can Yaman, Türkiye'deki ününü İtalya'ya taşıyarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Son olarak yeni dizisi "Viola Come İl Mare" ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, rekor izlenme oranıyla Avrupa'da reyting listesini sallamıştı.

Can Yaman

Can Yaman

Hız kesmeden projelerine devam eden ünlü oyuncu şu sıralar Disney Plus için çekilecek olan "El Turco" dizisi ile gündeme geliyor. Çisil Hazal Tenim ve Kerem Deren'in imzasını taşıyan projede İngilizce konuşacak olan Yaman'a eşlik edecek kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Can Yaman El Turco

Can Yaman El Turco

İtalyan tarihinde önemli bir yere sahip olan Yeniçeri Hasan Balaban'ın kahramanlık hikayesini anlatan "El Turco" dizisi için Yaman'ın İtalyan oyuncu Greta Ferro ile kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

Can Yaman ve Greta Ferro

Can Yaman ve Greta Ferro

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

Pınar Aylin'den deprem açıklaması: Kurtuluş Savaşı ruhuna bürünürsek bunun altından kalkarız!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Aylin'den deprem açıklaması: Kurtuluş Savaşı ruhuna bürünürsek bunun altından kalkarız!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

istanbullu 1 yıl önce

doğru konuşmuş arkadaş olgunlaşmak ve seviye atlamak önemli, insanlara ayarsız ünlüler değil akıllı ve seviyeli örnekler lazım... özellikle GENÇLERE...

Toplam 4 beğeni

vatandaş 1 yıl önce

boş lagaluga yapma seni oralara muhtemelen boynundaki haç taşıdı

Toplam 1 beğeni

Davut 1 yıl önce

Bu mu yakışıklı

Toplam 3 beğeni