Haluk Levent sitem etti! Kendisinden istenilen fidyeyi duyunca...

Ünlü şarkıcı Haluk Levent yardıma muhtaç insanlara ulaştırdığı yardımlarla anılıyordu. Ailelere yardım için seneler önce kurduğu AHBAP Derneği'nin sosyal medya hesabının çalındığını ifade eden Levent, çalan kişinin yardıma muhtaç ailelerden para istediğini öğrenince küplere bindi.

Sosyal medyada son dönemde hızla artan siber saldırılardan yardım kuruluşları da payını almaya başladı. Bu saldırıya en son maruz kalan AHBAP Derneği ile şarkıcı Haluk Levent oldu.

haluk levent

haluk levent

"NASIL ÇALAR ? NEDEN ÇALAR?"

Haluk Levent, derneğin hesabının çalındığı haberini kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bildirirken, sitem etmeden duramadı. Ünlü şarkıcı paylaşımında "Vay arkadaş! Vay arkadaş! Sonunda bu da oldu. @Haydi_ Ahbap sayfamız çalındı. Bir insan bu sayfayı nasıl çalar Neden çalar?" sözlerini kullandı.

haluk levent

haluk levent

"BUNLAR NET ÇETE"

Hacker'lara tepki gösteren Haluk Levent "Nasıl kansız nasıl ahlak ve vicdan yoksunu insanların dönemine denk geldik. Hasta ailelere attıkları telefon numarasından biz Ahbaplara attıkları mesajla bakın. Gerçek ihtiyaç sahibi olsa ben veririm parasını ama bunlar net çete" açıklamasında bulundu.

haluk levent

haluk levent

"SAYFAYI KAPATIR MISINIZ?"

Hacker'ların istediği parayı da yayınlayan Haluk Levent "Sevgili Twitter yetkilileri. Hackerlar yardım sayfamızı hacklemişler ve biz ahbaplardan 25 bin TL para istiyorlar sayfayı geri vermek için. Hasta çocukların ailelerine DM den mesaj atıyorlar. Bu sayfayı kapatır mısınız lütfen." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökhan Türkmen ilk kez itiraf etti! Ortaokul aşkıyla tam 17 sene...

Hande Erçel yeğeniyle yüzleri güldürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel yeğeniyle yüzleri güldürdü!
Nurgül Yeşilçay 16 saat aç kaldığını söyledi! Böyle diyet görülmedi

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay 16 saat aç kaldığını söyledi! Böyle diyet görülmedi

BİR YORUM YAPIN 0