Hande Yener bayılma iddialarına jet yanıt!

Geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de sahne alan Hande Yener'in sahnede bir anda baygınlık geçirdiği iddia edilmişti. Hayranlarına korku dolu anlar yaşatan ünlü şarkıcı konu hakkında ilk kez sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Önceki günlerde Ataşehir'de sahne alan Hande Yener'in konser sırasında baygınlık geçirdiği ve ardından apar topar sahneden ayrıldığı iddia edilmişti. Birçok kişi ünlü şarkıcıya sosyal medyadan "Geçmiş Olsun" mesajları iletirken Yener'den ilk açıklama geldi. 

Hande Yener

Hande Yener

Bayılma iddialarını yalanlayan ünlü şarkıcı "Ne bayılması? Sahnede sis fazla basılınca nefes almakta zorlanıp dışarı çıktım, sonra geri gelip konserime devam ettim" ifadelerini kullandı. "Ben tek size bayılıyorum" diyerek sözlerine devam eden Yener "Beni merak eden, güzel ve şifalı mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum" şeklinde sözlerini noktaladı. 

Hande Yener sosyal medya paylaşımı

Hande Yener sosyal medya paylaşımı

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda hayranlarıyla bir araya geldi. Birbirinden hit parçalarını sevenleri için seslendiren Yener, konserin ilerleyen dakikalarında bir anda fenalaştı. Ünlü şarkıcının sahnede baygınlık geçirmesiyle konser alanında korku dolu anlar yaşandı. 

Hande Yener

Hande Yener

Apar topar sahne arkasına götürülen Yener, dışarıyı çıkartılarak hava aldı. Hayranlarını endişelendiren ünlü şarkıcı bir süre sonra sahneye geri dönerek iyi olduğunu dile getirdi. Mide bulantısından dolayı sahnede başı dönen 49 yaşındaki şarkıcı, konserine kaldığı yerden devam etti.

Hande Yener sahnede baygınlık geçirdi

Hande Yener sahnede baygınlık geçirdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bir çocuğun Peygamber Efendimiz (SAV)'e gösterdiği sevgi ve saygısı duygulandırdı!

200 Bin TL'lik tarih sorusu Milyoner'e damga vurdu! Ebü Şüca Muhammed Bin Davud kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

200 Bin TL'lik tarih sorusu Milyoner'e damga vurdu! Ebü Şüca Muhammed Bin Davud kimdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

aasdsa 1 yıl önce

Bir Şey Olmaz Onlara. Ülkenin En İyi Doktorları İle İşi Tatlıya Bağlarlar Fakir Vatandaşa ALLAH Yardım Etsin

Hasan 1 yıl önce

Reklam için yapmayacağınız rezillik yok