Buse Varol'u duygulandıran mesaj! Annesi buzdolabına...

Ünlü oyuncu Buse Varol, şarkıcı Alişan ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalma kararı almış ve iki çocuğuna vakit ayırarak zamanını değerlendirmek istemişti. Ünlü oyuncu annesinden kendisine duygulandıran bir mesajı sosyal medya hesabından paylaşıma sundu.

Ünlü oyuncu Buse Varol, "Payitaht Abdülhamit" dizisinde Pakize rolüyle büyük beğeni toplarken, o dönemde tanıştığı şarkıcı Alişan'la evlenme kararı almıştı. Evlendikten sonra ekranlardan uzak bir hayat sürmek isteyen Varol, iki çocuğuyla zaman geçirmekten zevk aldığını belirtmişti.

buse varol ve ailesi

buse varol ve ailesi

"ÇOCUKLARINDAN YANA HEP YÜZÜN GÜLSÜN"

Sosyal medyayı aktif kullanan Varol, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Annesinin buzdolabına yapıştırdığı notu paylaştı. Annesinin Buse Varol'a bıraktığı notta "Canım kızım, her şeyimsin sen benim. Gönlü güzelim, çok güzel bir tatil oldu. Seni çok seviyorum. Rabbimde sana evlatlarından göstersin. Hep yüzün gülsün onlardan yana..." Annen..." ifadeleri yer aldı. 

buse varol paylaşım

buse varol paylaşım

"CAN KURBAN"

Varol'un duygulanması üzerine notu çekip paylaşıma sunarken "Böyle anneye can kurban, seni çok seviyorum bir tanem" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Yıldırım'ın en mutlu günü! Eşine doğum günü hediyesi

BİR YORUM YAPIN 0