Ümit Erdim, küçük kızı için mevlit okutmuştu! Kızları Ses'in çorap tepkisi güldürdü...

İkinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan Ümit Erdim ve Seda Erdim çifti, küçük kızları Ela için geçtiğimiz günlerde mevlit okutmuştu. 40'ı için dualar okutan ve bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşan çifte ise yorum yağmıştı. Çiftin kızlarının doğumundan sonra paylaştıkları video da büyük kızları Ses'in kardeşi Ela'ya verdiği tepki herkesin yüzünü güldürdü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Evliliklerinde 5'inci yılı dolduran Ümit Erdim ve eşi Seda Erdim, 2018 yılında ilk kızları olan Ses'i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamışlardı. Evlatlarını kucaklarına ikinci kez almanın mutluluğunu sosyal medyada duyuran çift, kızları Ela'nın fotoğrafını sosyal medyada takipçilerine sunmuştu. Çiftin büyük kızları Ses'in kardeşine verdiği tepki ise yüzleri güldürdü.

"ÇORAPLA MI ÇIKMIŞ?"

Kardeşi doğduktan sonra onu ziyarete gelen Ses, küçük bebeğin ayağındaki çorapları görünce şaşkınlığa uğradı. Olayı anlamaya çalışan küçük kız "çorapla mı çıkmış?" deyince tepkisiyle hem annesini hem de izleyenleri güldürdü. O anları sosyal medya hesabından paylaşan çiftin bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Ümit Erdim'in kızı Ses'ten kardeşine çorap tepkisi:

NE OLMUŞTU?

KIZI ELA İÇİN MEVLİT OKUTMUŞTU!

Aile yaşamı ve kızlarıyla gündeme gelen Erdim, şimdilerde ise küçük kızı Ela için mevlit okutmuştu. Oyuncu Erdim 40'ı çıkan kızı Ela'nın bu anlarını sosyal medyadan paylaşmıştı. Takipçiler tarafından beğeni yağmuruna kısa sürede tutulmuştu. Seda Erdim ise "Aşkımın 40 mevlidünü yaptık bugün" notunu düşerek paylaşımda bulunmuştu. Erdim'in bu paylaşımı kısa sürede ilgi odağı olmuştu.

Yargı dizisi 1 dakikalığına saygı duruşuna geçti! 10 Kasım sahnesi damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisi 1 dakikalığına saygı duruşuna geçti! 10 Kasım sahnesi damga vurdu
İlayda Şeker ve İsmail Balaban birbirine girdi! Arabada kavga ettiler

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Şeker ve İsmail Balaban birbirine girdi! Arabada kavga ettiler

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

orhan baba 1 yıl önce

Allah akıl versin ne diyelim, cahil müslüman

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

Allah bağışlasın... Analı babalı büyütsün...