Selen Görgüzel'den bilime katkı: "Ayı kanı denemeleri" için aday!

2014 yılında yapımcı ve oyuncu Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan fakat geçtiğimiz aylarda evliliklerini sonlandıran Selen Görgüzel, ayı kanı enjekte ettirmek istediğini söyledi. Eleştiri yağmurunu tutulduğunu söyleyen oyuncu "bilime katkım olsun" ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda yaptığı güzellik çalışmalarıyla gündemde olan oyuncu Selen Görgüzel, katıldığı bir programda bu çalışmalarla ilgili yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla merak edilen Selen Görgüzel'den bilime katkı için bir adım geldi.

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

AYI KANI ENJEKTE ETTİRMEK İSTİYOR!

Programda Nihan Bozatlı'nın sorularına cevap veren Görgüzel, "Ayı kanı kasları kuvvetlendiriyor. Japonya'da araştırmalar yapılıyor. İnsanlar üzerindeki denemelerine aday olabilirim, bilime katkım olsun" açıklamasını yaparak kendisine ayı kanı enjekte ettirmek istediğini söyledi. Bu isteğinden dolayı eleştiri yağmuruna tutulduğunu da ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bensu Soral performansıyla izleyenleri resmen ağlattı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0